Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Ηλυσιακός-ΑΕΚ από το Contra.gr

Μετά την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου, το Contra.gr εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή(13/10 - 15.00) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της α' φάσης της διοργάνωσης.

Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Ηλυσιακός-ΑΕΚ από το Contra.gr

Μέσω του υπολογιστή και του κινητού σας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση (live streaming) την εκκίνηση της Ένωσης στη νεοσύστατη διοργάνωση με τη συμμετοχή μόνο ομάδων Γ' Εθνικής.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό, που είναι τυπικά γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ, θα καλυφθεί με πέντε κάμερες και οκτώ δημοσιογράφους (στα πρότυπα της μετάδοσης του αγώνα ΑΟ Περιστερίου-ΑΕΚ) και θα είναι μια παραγωγή της SuperBALL του Contra.gr και του Sport24.gr.

Την περιγραφή και το σχολιασμό θα κάνουν από κοινού ο Γιάννης Ντάλλας και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα καλύψουν ο Αποστόλης Χορτάτος και ο Βαγγέλης Κατσαϊτης.

Πριν από την έναρξη (14:30) και μετά τη λήξη του αγώνα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στο πλαίσιο της διαδικτυακής Super BALL, με παρουσιαστές τους Παντελή Βλαχόπουλο - Θέμη Καίσαρη και την υποστήριξη σύσσωμου του δημοσιογραφικού και τεχνικού επιτελείου της εκπομπής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK