Ακάθεκτος ο Άρης

Παρότι αγωνιζόταν με 9 παίκτες από το 69ο λεπτό, ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Εορδαϊκό, παραμένοντας αήττητος ύστερα από 12 αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ακάθεκτος ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο Άρης συνεχίζει ακάθεκτος στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, καθώς, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με 9 παίκτες από για περίπου 25 λεπτά, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Εορδαϊκού.

Οι "κίτρινοι" πήραν προβάδισμα στο 14', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάτου. Ένα πέναλτι που υποδείχθηκε ύστερα από χέρι του Κλαζόγλου μέσα στην μεγάλη περιοχή. Στο 36', οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Καζναφέρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι στο χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στις καθυστερήσεις με σουτ του Μάρκου Ντούνη.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για τη μείωση του σκορ, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το υπέρ τους προβάδισμα και τα κατάφεραν στο 60' με κεφαλιά του Μαυροματίδη. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Άρη, καθώς στο 70' ο Ενλουντουλού αποβλήθηκε κι αυτός με δεύτερη κίτρινη. Τελικά, παρά την πίεση του Εορδαϊκού, οι "κίτρινοι" άντεξαν και πανηγύρισαν την 10η νίκη σε 11 παιχνίδια.

Eoρδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυροματίδης.

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (70΄Κυβελίδης), Τάτος (74΄Σαμαράς), Ντούνης (46΄Πόι).

Τα αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής

Τετάρτη 25/11

1ος όμιλος

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-0

Θύελλα Φιλώτα-Δόξα Δράμας 0-1

ΑΠΕ Λαγκαδά-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Έβρος Σουφλίου 6-1

Εθνικός Αγιονερίου-Κοζάνη 3-0

Ηρακλής Αμπελοκήπων-FC Σερρών 3-2

Εορδαϊκός-Άρης 1-2

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Καβάλα 1-1

Ρεπό: Καμπανιακός

2ος όμιλος

Πιερικός-Φαρκαδόνα 2-1

Νίκη Βόλου-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 1-0

Αιγινιακός-Δωτιέας Αγιάς 3-0

Φωκικός-Θεσπρωτός 0-2

Πύρασος-Ρήγας Φεραίος 0-0

Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΕ Καραϊσκάκης 3-3

Οπούντιος Μαρτίνου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1

Εθνικός Φιλιππιάδας-Πύδνα Κίτρους 1-1

Ρεπό: Τύρναβος 2005

4ος όμιλος – 5η αγωνιστική (εξ αναβολής)

Ερμής Ζωνιανών-ΑΟ Γλυφάδας 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ των τεσσάρων ομίλων της Γ' Εθνικής 2015-16

News 24/7

24MEDIA NETWORK