Αλαλούμ στον Άρη: Τέλος ο Αρβανιτίδης, αναλαμβάνει ο Καρυπίδης

Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης γνωστοποίησε ότι απομακρύνει τον Νίκο Αρβανιτίδη και αναθέτει την ομάδα στον Θόδωρο Καρυπίδη, ακυρώνοντας έτσι και τον Όλεγκ Προτάσοφ που είχε συμφωνήσει να καθίσει στον πάγκο των "κίτρινων" για τα επόμενα τρία χρόνια.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Άρης έκανε γνωστό ότι αναθέτει την εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Θεόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του, απομακρύνοντας τον Νίκο Αρβανιτίδη.

Παράλληλα, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις ακυρώθηκε και η συμφωνία της ομάδας με τον Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος θα ήταν ο προπονητής των "κίτρινων" για τα επόμενα τρία χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η συμφωνία με τον 51χρονο τεχνικό ανακοινώθηκε κανονικά, ωστόσο μετά από 15 λεπτά εξαφανίστηκε από το site του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "To Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ ευρισκόμενο σε πλήρη απαρτία, συναισθανόμενο την κρίσιμη καμπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο διενέργειας της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2015 (ενδεικτικά αναφέρουμε τους προπηλακισμούς του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, του Προεδρείου της Γ.Σ., τον προπηλακισμό και την εκδίωξη τακτοποιημένων μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ με δικαίωμα ψήφου καθώς και τις απειλές και τις ρεβανσιστικές τάσεις της πλευράς Αρβανιτίδη ακόμα και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.)

καθώς και τις δυο πλήρη εργάσιμες μέρες οι οποίες πέρασαν από τη Δευτέρα 07/09/2015 χωρίς η “πλευρά Aρβανιτίδη» να υλοποιήσει οτιδήποτε απ' όσα εξήγγειλε  και δεσμεύτηκε ενώπιον του Σώματος της Γ.Σ. περί εντίμου προπονητή και εντίμων παικτών και χωρίς καταληκτικά να ενδιαφερθεί παρά τις έντονες οχλήσεις του Δ.Σ. και των νομικών του Συλλόγου για τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την εξάντληση των όποιων δυνατοτήτων ανόδου της ομάδας από φέτος στη Football League, αποφασίζει ομόφωνα τα κάτωθι:

α) Θεωρεί ως μη επάγουσα πλέον έννομα αποτελεσματα την απόφαση της Γ.Σ. της 07/09/2015, στην οποία επικράτησε με ψήφους 38-36 η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου στην "ομάδα Αρβανιτίδη", πρώτον γιατί το νούμερο των ψηφισάντων ήταν εξαιρετικά μικρό και η διαφορά των ψήφων οριακή και δεύτερον διότι έλαβαν χώρα γεγονότα σαφούς νώθευσης της ψηφοφορίας (αναφέρουμε ενδεικτικά ότι εννέα τακτοποιημένα μέλη που παρευρίσκονταν στην Γ.Σ. δεν ψήφισαν).

β) Αναθέτει την εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ ΑΡΗΣ από σήμερα στον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του .

Ες εκ τούτου ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν αναγνωρίζει καμία ενέργεια  που τυχόν θα πράξει η πλευρά Αρβανιτίδη στο εξής ή τυχόν έπραξαν έως σήμερα χωρίς να έχει ενημερωθεί το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ".