Ανακοίνωσε Καλογέρη ο Άρης

Σε ενίσχυση της μεσαίας γραμμής προχώρησε ο Άρης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Αλέξανδρου Καλογέρη.

Ανακοίνωσε Καλογέρη ο Άρης

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Καλογέρη. Ο 28χρονος μέσος (αγωνίζεται –κυρίως- ως αμυντικός χαφ), μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Ο Αλέξανδρος Καλογέρης γεννήθηκε στις 14/05/1986 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,83 και βάρος 73 κιλά.

Τα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πρωτέα Φωκέας, ενώ ακολούθησαν το Μαρκό, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Κεραυνός Κερατέας.

Το καλοκαίρι του 2010 μεταγράφηκε στη Βέροια. Τη φανέλα της μακεδονικής ομάδας φόρεσε τρεις συνεχόμενες "γεμάτες" σεζόν (85 συμμετοχές συνολικά και 7 γκολ). Την αγωνιστική περίοδο 2013-’14 ξεκίνησε στον Παναιτωλικό και την ολοκλήρωσε στην κυπριακή Ν. Σαλαμίνα (23 συμμετοχές, 2 γκολ). Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην ομάδα του Αγρινίου, όπου και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος".

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αλέξανδρος Καλογέρης, δήλωσε στο www.arisfc.gr: "Είμαι ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, όπως είναι ο Άρης. Στόχος είναι η ομάδα να επιστρέψει το συντομότερο στη Superleague, που είναι και ο φυσικός της χώρος. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στον Άρη έπαιξε η παρουσία του κ. Καλαϊτζίδη και το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη μέρα της ομάδας. Τα δύο αυτά στοιχεία με έπεισαν για να πάρω αυτήν την απόφαση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK