Αναστόπουλος: "Θα σεβαστούν τον Άρη και θα πουν κι ένα τραγούδι"

Σίγουρος ότι ο Άρης θα δεχθεί το σεβασμό που αρμόζει στην αιωνόβια ιστορία του είναι ο Νίκος Αναστόπουλος, με συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4".

Αναστόπουλος: "Θα σεβαστούν τον Άρη και θα πουν κι ένα τραγούδι"

Αρχικά, ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε στην αγάπη των φίλων του Άρη προς το πρόσωπο του: "Είναι αμοιβαίο. Τα συναισθήματα μου για τον Άρη, είναι γνωστά. Όποτε μου δινόταν η ευκαιρία, το έδειχνα αυτό. Και από την άλλη πλευρά, πριν εννιά χρόνια που είχα έρθει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αναγνώρισαν ότι έγινε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει να είναι".

Όσον αφορά την πρώτη προσέγγιση που του έγινε από πλευράς Καρυπίδη είπε: "Την περασμένη Παρασκευή. Αν κάποιος με προσεγγίσει όπως πρέπει, είμαι πολύ εύκολος. Όταν όμως μπαίνω σε ζυγαριά και σε συγκρίσεις, εκεί είναι το αδύνατο μου σημείο. Αυτό το λέω γενικότερα".

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του πριν από δέκα χρόνια εξήγησε: "Την προηγούμενη φορά που ήρθα και έγινε όλη αυτή η διαδικασία, έπρεπε να πάρω μία ευκαιρία στην Super League. Είχα συμβόλαιο που δεν τηρήθηκε".

Σχετικά με την άρνησή του να επιστρέψει στην ομάδα πέρυσι σχολίασε: "Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα γιατί είπα ότι έτσι όπως θα λειτουργήσει, δεν θα είναι σωστά. Το έβλεπα".

Για την πλευρά Αρβανιτίδη, με την οποία συνδέθηκε πρόσφατα το όνομά του, επεσήμανε: "Δεν είχα καμία απολύτως επαφή μαζί τους".

Εν συνεχεία, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για τον Θεόδωρο Καρυπίδη: "Μου έδειξε ότι αυτό που κάνει, γουστάρει και το κάνει. Του αρέσει ο Άρης. Είναι αποφασισμένος να πετύχει".

Ερωτηθείς κατά πόσο η ενίσχυση του ρόστερ έπαιξε ρόλο στην απόφασή του, ο "Αναστό" απάντησε: "Δεν φτάνει να έχεις μόνο καλούς παίκτες. Κάποιος πρέπει να τους καθοδηγήσει και πάντα κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Ούτε με την φανέλα μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου και αυτό φάνηκε πέρυσι. Όλοι ήθελαν να κερδίσουν πέρυσι τον Άρη. Οι παίκτες είναι καλοί, αλλά χρειάζονται καθοδήγηση".

Κατόπιν, αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του: "Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Λέω την αλήθεια, γιατί έτσι είναι. Πρακτικά, αυτό ισχύει. Όταν έρθω, θα υπογράψω συμβόλαιο με τον Ερασιτέχνη. Ο κ. Καρυπίδης είναι απλά έφορος. Πρώτα ο Θεός, του χρόνου που η ομάδα θα γίνει ΠΑΕ, υπάρχουν τα εφόδια ώστε αυτό το τριετές πλάνο του κ. Καρυπίδη, να υλοποιηθεί με την παρουσία του ΑΡΗ στην φυσική του θέση. Δεν ήθελα να γίνει ό,τι έγινε και την προηγούμενη φορά".

Κληθείς να σχολιάσει το σεβασμό που στερήθηκε πέρυσι ο Άρης, ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε: "Θέλουν δεν θέλουν, θα σεβαστούν στον Άρη. Αφενός θα πετύχει τον στόχο του και αφετέρου θα τον σεβαστούν. Ο Άρης δεν ζήτησε εύνοια. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία. Θα τον σεβαστούν και θα πουν και ένα τραγούδι".

Έπειτα, ρωτήθηκε για την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα: "Θεού θέλοντος, αύριο. Ο Ανδρέας (σ.σ. Σκέντζος) βρίσκεται ήδη στο γήπεδο και κάνει αυτός την προπόνηση".

Τέλος, σχετικά με τον κόσμο της ομάδας τόνισε: "Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και να την αγκαλιάσει. Θα έρθει το αποτέλεσμα. Τίποτα δεν είναι εύκολο βέβαια. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Όλοι μαζί, αγαπημένοι, ενωμένοι και με βροντερό “παρών” στο γήπεδο. Θα αναγκάσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, γιατί αυτός είναι η δύναμη. Οι πρόεδροι και οι προπονητές, έρχονται και παρέρχονται".

Διαβάστε ακόμη:

Νέος τεχνικός του Άρη ο Αναστόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK