Απόλλων Αρναίας - Άρης 0-1

Με γκολ του Σαμαρά έξι λεπτά πριν το φινάλε, ο Άρης πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα του Απόλλωνα Αρναίας με 1-0 και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου. Ένταση και προσωρινή διακοπή στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Απόλλων Αρναίας - Άρης 0-1

Δυναμικά ξεκίνησε ο Άρης στην αναμέτρηση, πιέζοντας από το πρώτο κιόλας λεπτό την άμυνα των γηπεδούχων. Οι "κίτρινοι' είχαν την κατοχή της μπάλας, κλείνοντας τους γηπεδούχους στα καρέ τους, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το διάδρομο ούτως ώστε να απειλήσουν την εστία του Καραβελίδη. Πρωταγωνιστές στις δύο καλές φάσεις του Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Πόι και ο Καπνίδης.

Αρχικά ο πρώτος δεν μπόρεσε να τελειώσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε μπροστά από το τέρμα, ενώ λίγο αργότερα, το σουτ του Καπνίδη από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το χρόνο να πιέζει, οι δύο ομάδες υπέπεσαν σε αρκετά εύκολα λάθη στο χώρο του κέντρου. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Πόι και πάλι επιχείρησε να σκοράρει με μακρινό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα για τους "κίτρινους" σημειώθηκε στο 69ο λεπτό, όταν μετά από κεφαλιά του Σαμαρά, η μπάλα πέρασε από τον Καραβελίδη αλλά με σωτήρια επέμβαση ο Μενικάλι πάνω στη γραμμή έσωσε τον Απόλλωνα.

Η "λύτρωση" τελικά για τον Άρη ήρθε έξι λεπτά πριν τον φινάλε με τον Σαμαρά να πετυχαίνει ένα τεράστιας σημασίας γκολ, κρατώντας την ομάδα του σε τροχιά ανόδου. Στο 92' οι "κίτρινοι" είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως η προσπάθεια του Φερνάντες σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις υπήρξε προσωρινή διακοπή, καθώς τα αίματα άναψαν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Kαραβελίδης, Σαλεπής, Μενικάλι, Τόνεβ, Τζιότζιος, Καρκατζάνης (68΄ Μπιμπισίδης), Μπουλγουρίδης, Προβατίδης, Παπουτσής (76΄ Ρίζοφ), Γεωργίου (36΄ Κεφαλάς), Ιορδανίδης.

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Καλογέρης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (91΄ Σταυρόπουλος), Σανιά, Καπνίδης (61΄ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος (46΄ Νάκας).

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς απώλειες Πανσερραϊκός και Καβάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK