Άρης - Δόξα Δράμας 2-1

O Άρης ξόρκισε τον "κακό δαίμονα" του, καθώς επικράτησε με 2-1 της Δόξας Δράμας στο "Κλ. Βικελίδης", μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Γ' Εθνικής. Ο Λεωνίδας Κυβελίδης "χρυσός σκόρερ" για τους Θεσσαλονικείς στο 94ο λεπτό.

Άρης - Δόξα Δράμας 2-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρότι έχει πανηγυρίσει εδώ και καιρό την άνοδο στη Football League, ο Άρης δεν εμφανίστηκε αδιάφορος κόντρα στη Δόξα Δράμας για την 33η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Οι "κίτρινοι" ήθελαν τη... ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να μπουν δυνατά στο ματς, χάνοντας δύο καλές ευκαιίρες με τον Μάουρο Πόι (3', 10') πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, κυκλοφόρησαν με υπομονή την μπάλα και κυνήγησαν το πολυπόθητο γκολ, όμως ο Ενλουντούλου δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Μένκα στο 16ο λεπτό.

Μετά το 20', οι αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών έριξαν αισθητά το ρυθμό του παιχνιδιού, με συνέπεια οι ευκαιρίες να έρχονται με το... σταγονόμετρο. Η ομάδα του Περικλή Βασιλακάκη κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα καρέ της τους "κίτρινους", ενώ στο 41' βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Τζινάρ είπε "όχι" στο σουτ του Ντος Σάντος. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τα ηνία του αγώνα, αλλά χωρίς να απειλούν με αξιώσεις την εστία του Μένκα. Τελικά, στο 55', σε μία ανύποπτη φάση οι "κίτρινοι" πήραν το προβάδισμα με τον Πόι. Ο Αντώνης Καπνίδης έκανε το γυριστό, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μένκα, όμως στην επαναφορά ο Αργεντινός με αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Άρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ, όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Μουτεσίδης επιχείρησε το μακρινό σουτ στην κίνηση, ο Τζινάρ δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο βάθος της εστίας του. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου προσπάθησαν να ξεπεράσουν την ψυχρολουσία και βρέθηκαν πολύ κοντά στο 2-1, αλλά το σουτ στην κίνηση του Ανδρέα Τάτου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μένκα. Στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, αλλά σε τρεις περιπτώσεις οι Ενλουντούλου (87'), Καπνίδης (88') και Τάτος (89') δεν βρήκαν στόχο. Τελικά, στο 94' η "χρυσή αλλαγή", Λεωνίδας Κυβελίδης έδωσε τη λύση και με κοντινή προβολή χάρισε τη νίκη στην ομάδα του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης (46' Βουτσιάς), Σαμαράς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Καλογέρης (75' Κυβελίδης), Κόκε (64' Τάτος), Ενλουντούλου, Πόι, Καπνίδης.

Δόξα Δράμας: Μένκα, Ρεβυθόπουλκος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Βραμεντσάλης, Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής (74' Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος, Ντος Σάντος, Σπάσιτς (61' Παπαζούδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK