Άρης και Stoiximan.gr δίπλα στους άστεγους

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη, ο μεγάλος χορηγός της ομάδας Stoiximan.gr και η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, παρουσία του Μητροπολίτη Βαρνάβα.

Άρης και Stoiximan.gr δίπλα στους άστεγους

…σκορΑΡΗΣε στην ανθρωπιά… Άρης και Stoiximan βρίσκονται δίπλα στους άστεγους, προσφέροντας ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η ομάδα μας από κοινού με τον μεγάλο χορηγό, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, δόθηκε σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης σχετικά με την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε άστεγους μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν από την πλευρά του Άρη το στέλεχος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Γρηγόρης Κάκαλης, από την εταιρεία Stoiximan.gr ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Πάνος Κωνσταντόπουλος και ο υπεύθυνος χορηγιών, Γιώργος Κυπραίος και από την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ο Μητροπολίτης Βαρνάβας.

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκλησή σας να συναντηθούμε. Σε έναν τόπο άθλησης, σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Άρης, που έχει γράψει την δική του ιστορία στη ζωή της πόλης μας και εκτός αυτής, με τους φίλους και τους ανθρώπους που στηρίζουν την ιστορική αυτή αθλητική ομάδα. Αυτή μας η συνάντηση αποκτάει μια ιδιαιτερότητα, καθώς γίνεται παραμονές της μεγάλης των Χριστουγέννων γιορτής. Μια γιορτή που σημαδεύει την ιστορία του κόσμου γιατί η αγάπη του Θεού παρεμβαίνει στην αποτυχία και την αστοχία του ανθρώπου, επιλέγοντας να κατέβει από τον ουρανό και με το πρόσωπο ενός παιδιού να αλλάξει τα πράγματα και την ιστορία, δείχνοντας έναν δρόμο. Αυτόν της αγάπης, που μόνο αυτή μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά τα πράγματα. Έτσι, λοιπόν, μέσα στο φως των Χριστουγέννων γίνεται αυτή μας η συνάντηση", τόνισε –μεταξύ άλλων- στην τοποθέτησή του ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK