Άρης - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0

Ο Άρης, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, επικράτησε με 2-0 του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο "Κλ. Βικελίδης" και σημείωσε τη 9η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ για τους "κίτρινους" ο Λεωνίδας Κυβελίδης (21', 92').

Άρης - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H μαθηματική άνοδος του Άρη στη Football League έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Αναστόπουλο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, δίνοντας φανέλα βασικού στους νεαρούς Κυριάκο Μαζουλουξή και Στέφανο Ντόγο. Στον αντίποδα, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος έπαιζε τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Παρά τις αλλαγές και την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, ο Άρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και πίεσε για το γκολ.

Τελικά, ύστερα από δύο καλές στιγμές με τους Ενλουντούλου (4') και Κωνσταντινίδη (7'), οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Λεωνίδα Κυβελίδη. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της δέκα λεπτά αργότερα, όμως το ωραίο σουτ στην κίνηση του Ντόγου, "τράνταξε" το αριστερό δοκάρι του Καγγελίδη. Το Βυζάντιο προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Τζινάρ δήλωσε "παρών" κι έσωσε την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους "κίτρινους" να διαχειρίζονται εξαιρετικά το υπέρ τους προβάδισμα. Πέρα από ένα πολύ καλό πεντάλεπτο (62'-67'), κατά το οποίο οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με τους Κωνσταντινίδη, Κυβελίδη και Ντόγο, το δεύτερο μέρος δεν είχε σημαντικές στιγμές. Το Βυζάντιο έδειξε ανίκανο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Τζινάρ. Στα τελευταία λεπτά, ο Άρης έψαξε το δεύτερο γκολ και τελικά το σημείωσε στο 92' και πάλι με τον Λεωνίδα Κυβελίδη. Το Βυζάντιο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννιά παίκτες, αφού οι Αποστόλου και Καζαντζίδης είδαν -ηθελημένα- στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε τον αγώνα:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Άρης: Τζινάρ, Βουτσιάς, Καζναφέρης, Μαζουλουξής, Μελισσάς, Ρόβας, Τάτος (77' Καπνίδης), Ενλουντούλου, Ντόγος (80' Ντούνης), Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (70' Κόκε).

Βυζάντιο: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός (83' Περσίδης), Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (75' Τοπάλλι), Αποστολίδης (90' Τουλούπης), Τσίλογλου, Τερζίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK