Ενίσχυση με πέντε

Οι Δημήτρης Σιαλμάς, Παναγιώτης Ατματζίδης, Μάριος Παπαδόπουλος και Μάουρο Πόι πέρασαν την Δευτέρα (29/9) από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Άρη, ενώ ο Ηλίας Προβατίδης ανακοινώθηκε.

Ενίσχυση με πέντε

Το θετικό είναι ότι οι Ατματζίδης και Παπαδόπουλος έχουν κάνει προετοιμασία με τις πρώην ομάδες τους, ενώ οι Σιαλμάς και Προβατίδης θα μπουν σταδιακά σε φουλ ρυθμούς, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Μάουρο Πόι, από την πλευρά του, υποβλήθηκε σε επιπλέον εξετάσεις, προκειμένου οι άνθρωποι του Άρη να βεβαιωθούν ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ενίσχυση με πέντε

Ο πρώτος από τους παραπάνω που ανακοινώθηκε είναι ο Ηλίας Προβατίδης:

"Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοινώνει την απόκτηση του Ηλία Προβατίδη.

Ο 31χρονος μέσος (καλύπτει την αριστερή πλευρά), που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, γεννήθηκε στις 30/07/1983 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1,75 και βάρος 68 κιλά.

Επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν οι Πιερικός, Εθνικός Κατερίνης, Πλατανιάς Χανίων, Α.Ε.Π. Ηρακλής, Παναχαϊκή.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν (2012-2013 και 2013-2014) αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (25 συμμετοχές και 2 γκολ).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει διατελέσει διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Παίδων (U-17) και των Νέων (U-19).

Ο Ηλίας Προβατίδης δήλωσε στο www.arisfc.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του ΑΡΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση όσο και τον προπονητή της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν μια θέση στο ρόστερ. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK