Ένταση και παράπονα για τη διαιτησία στο "Βικελίδης"

"Άναψαν" τα αίματα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά από την αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον βοηθό του Νίκου Αναστόπουλου και τον Απόστολο Παππά. Δείτε φωτογραφίες.

Επίθεση από τον βοηθό του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέα Σκέτζο κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που βρήκε νικητή τον Άρη με 3-1.

"Ο κύριος αυτός, δεν ξέρω την ιδιότητα του, με απώθησε με βίαιο τρόπο. Μιλούσα σε ήρεμο τόνο με τον κ. Αναστόπουλο και με απώθησε. Στη συνέχεια, κάποιος από την ασφάλεια του Άρη με χτύπησε στο αυτί. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά και είναι άδικο κάποιοι που βαφτίζονται προπονητές, να δημιουργούν εντάσεις.

Είναι άδικο να γκρινιάζει αυτή η πόλη για την διαιτησία και να δίνει δώρα η διαιτησία σε αυτόν τον Άρη. Θα ήταν πιο τίμιο να γίνει αγωνιστικά. Όταν η ομάδα κάνει μία κλασσική ευκαιρία μετά το 1-0 και αφού έρχεται το γκολ, δίνει δύο τέρματα στον Άρη, τότε αυτό είναι άδικο. Θέλω να είμαι καθαρός και τίμιος. Το 3-1 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας μου στο γήπεδο", δήλωσε ο Παππάς.

Δείτε φωτογραφίες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη