Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη

Ο Άρης επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη
Άρης INTIME SPORTS

Ο Άρης άφησε πίσω του την απώλεια βαθμών στη Χρυσούπολη και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι "κίτρινοι" είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν στο 22' με επεισοδιακό τρόπο. Ο Ανδρέας Τάτος εκτέλεσε φάουλ, ο Αλέξανδρος Καλογερής πήδηξε, αλλά δεν βρήκε την μπάλα, η οποία ακτέληξε στα δίχτυα του Παναγιώτης Κωνσταντίνου. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στον τερματοφύλακα, ο Απόστολος Παππάς εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το παιχνίδι έγινε σκληρό, ο διαιτητής έδειξε αρκετές κίτρινες κάρτες, ενώ στο 45' ο Απόλλων είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μάριου Ζανέτου.

Ο Μάρκος Ντούνης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 55' με πλασέ από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 72' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Σεραφείμ Μωυσίδη, που δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Γιάννης Σιδεράκης στο ντεμπούτο του (ντεμπούτο και για τον Χρήστο Ιντζίδη).

Μετά από μία μεγάλη ευκαιρία του Λεωνίδα Κυβελίδη, ο Γκαέλ Ενλουντουλού σκόραρε στο 85' και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Πόι (87' Ντόγος), Καζναφέρης, Καπνίδης (65΄ Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (70΄ Ενλουντούλου)

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Μπουλγουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Γιαξής (58΄ Βιλανάκης), Αθανασιάδης, Κουκουλέκης, Ζανέττου (77΄ Μπονέρης), Προβατίδης, Πολιανίδης (56΄ Μουτζούρης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK