Γαλανός: "Παίζουν με χωριά, θα τους αρχίσω στα χαστούκια"

Με σκληρή γλώσσα για την απόδοση των παικτών του Άρη στην αναμέτρηση με τον Καμπανιακό μίλησε ο Γιώργος Γαλανός, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της βορείου Ελλάδας.

Γαλανός: "Παίζουν με χωριά, θα τους αρχίσω στα χαστούκια"

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των "κιτρίνων" επεσήμανε μεταξύ άλλων στο "Αθλητικό Metropolis" πως στην επόμενη ανάλογη εμφάνιση "θα αρχίσει στα χαστούκια τους παίκτες", ενώ φανέρωσε την αγανάκτησή του με τη δήλωση "εάν έβαζα 11 οπαδούς, καλύτερα θα έπαιζαν".

Αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα από τον Καμπανιακό: "Σίγουρα προβληματιζόμαστε. Είμαστε πολύ λίγο καιρό διοίκηση, έντεκα ημέρες συνολικά επί τις ουσίας επτά. Δεν κάναμε μεταγραφές και εδώ πρέπει να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους που έφθασαν τον Άρη ως εδώ, γιατί αν εμείς ήμασταν νωρίτερα, θα κάναμε μεταγραφές. Τη δεδομένη στιγμή το αποτέλεσμα που φέραμε ήταν απαγορευτικό. Δεν μου άρεσε γιατί οι παίκτες ήταν ηττοπαθείς. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει αυτό. Δεν γίνεται να είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να είναι καλοπληρωμένοι, γιατί τώρα δεν έχουν τη δικαιολογία ότι δεν πληρώνονται, να παίζουν έτσι με χωριά που οι άνθρωποι έχουν δεύτερες και τρίτες δουλειές. Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό, θα μπω στα αποδυτήρια και θα τους αρχίσω στα χαστούκια. Όποιος δεν μπορεί να φορέσει την φανέλα του Άρη να την βγάλει και να φύγει. Αν δεν μπορεί να το καταλάβει μόνος του θα του την βγάλω εγώ".

Ερωτηθείς αν οι ποδοσφαιριστές έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την ήττα ή αν ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση, ο Γιώργος Γαλανός απάντησε: "Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση αλλά δεν μπορείς να χάνεις έτσι. Γι' αυτό και είπα να αναλογιστούν κάποιοι τις ευθύνες τους που φθάσαμε ως εδώ. Μέχρι τώρα τις μεταγραφές τις χειριζόταν ο προπονητής. Από χθες ενεργοποιήθηκα και εγώ και ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες έχουμε ευχάριστες ειδήσεις. Δεν θέλω να πω περισσότερα όμως μέχρι να τελειώσουν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι όμως πως οι επιλογές είναι πολύ λίγες και δεν υπάρχουν αξιόλογες λύσεις. Να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες. Δεν μπορεί εγώ να δίνω 80.000 ευρώ για να πάρω παίκτη και όλη η ομάδα του Καμπανιακού να κοστίζει τόσο".

Όσον αφορά τον Δημήτρη Καλαιτζίδη τόνισε: "Τον εμπιστεύομαι και τον στηρίζω. Και αυτός δεν μπορούσε να κάνει κάτι πριν, είχε τα χέρια δεμένα γιατί δεν υπήρχε φράγκο. Έναν παίκτη του πήρανε τον Σανιά και αυτός δεν μπορεί να παίξει ακόμα".

Κληθείς να σχολιάσει αν θα καταφέρει να συνδυάσει το αγωνιστικό κομμάτι με την εκκαθάριση είπε: "Θα κοιτάξω και την ομάδα και την εκκαθάριση. Και αυτά μπορώ και άλλα τόσα. Αλλά δεν μπορούμε να μπαίνουμε με τόση ηττοπάθεια στο γήπεδο. Άρης είσαι. Θα πρέπει να βρούμε λίγο πιο έμπειρους παίκτες. Και οι μεταγραφές προέχουν και η εκκαθάριση. Δεν μπορεί να μείνει τίποτα πίσω".

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν του βάζουν ακόμα "τρικλοποδιές": "Φυσικά. Ο Άρης είναι γωνιακό μαγαζί. Αλλά είμαστε ένα καλό τιμ και μπορούμε να δουλέψουμε".

Ερωτηθείς αν έχει βοήθεια από την οικογένεια του Άρη, ο Γιώργος Γαλανός απάντησε: "Οικονομική καμία. Υπάρχουν δύο τρία άτομα ωστόσο που βοηθάνε διαφορετικά".

Κατόπιν, σχολίασε αν μπορεί να κατοχυρωθεί με το μνημόνιο: "Εγώ τώρα δεν μπορώ να κατοχυρωθώ όταν υπάρχει ΑΣ. Ας κατοχυρώσουν τον Άρη τουλάχιστον απέναντι μου. Και μακάρι να γίνεται έτσι και με όλους. Να κατοχυρώνεται ο σύλλογος όταν μπαίνουν κάποιοι στη διοίκηση. Τον Άρη θέλω να δω καλά. Τα μεγέθη δεν είναι εξάλλου τόσο απαγορευτικά".

Για τη ρήξη με τον Παπαγεωργίου δήλωσε: "Η κωλυσιεργία έφταιξε. Αυτός είναι ο λόγος που έφθασε ο Άρης εδώ που έφθασε. Ούτε μεταγραφές μπορούσαμε να κάνουμε ούτε τίποτα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πιο γρήγορες κινήσεις; Εμείς μέσα σε ένα 48ωρο βάλαμε την ομάδα να παίξει χωρίς φανέλες χωρίς τίποτα. Ο κόσμος ζητάει. Και καλά κάνει. Και εγώ θα ζητούσα. Να βρω τους καλύτερους παίκτες. Που να τους βρω. Ή αναγκάζομαι να δώσω πολλά λεφτά για να τους πείσω να έρθουν στον Άρη. Είμαστε χαμένοι από όλες τις πλευρές. Υπάρχει και ο Δεκέμβρης για μεταγραφές αλλά δεν θέλω να φθάσω ως εκεί. Εμείς από το λαό του Άρη με τα εισιτήρια δεν έχουμε να διαχειριστούμε κάτι άλλο. Ο κ. Παπαγεωργίου δεν υπέγραψε το τηλεοπτικό. Δεν έχουμε χορηγούς, ή ταμπέλες. Είμαστε εγώ και ο λαός του Άρη".

Τέλος, αναφέρθηκε σε όσους τον αμφισβητούν: "Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τον Άρη στην τύχη του. Και κάποια λάθος αποτελέσματα μπορούν να έρθουν αλλά δεν μπορείς να χάνεις έτσι από την Χαλάστρα. Δεν μπορείς να χάνεις από ομάδες που δεν ξέρεις πως τις λένε. Κοιτούσα προχθές τον κόσμο στο Καυτανζόγλειο και έλεγα είναι δυνατόν. Εάν έβαζα 11 οπαδούς καλύτερα θα έπαιζαν".

Διαβάστε ακόμη:

Καμπανιακός - Άρης 3-0

Το VIDEO της ήττας του Άρη

Επεισόδια στο "Καυτανζόγλειο"

Καλαϊτζίδης: "Ντροπή για το δημιούργημά μας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK