"Γι' αυτό διώξαμε τον Αρβανιτίδη"

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αρη, Τάσος Οικονόμου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, στην εκπομπή "Fever Pitch" με τους Θέμη Καίσαρη και Σταύρο Γεωργακόπουλο, για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας ποδοσφαίρου.

"Γι' αυτό διώξαμε τον Αρβανιτίδη"

Για το πώς άλλαξε η απόφαση στον Αρη: "Από τη Δευτέρα το βράδυ περιμέναμε να ξεκινήσει η προπόνηση. Το σχήμα του Αρβανιτίδη θεωρούσαμε ότι θα είναι προετοιμασμένο και πως θα έρθει σύντομα προπονητής. Στη γενική συνέλευση της Δευτέρας έγιναν κάποια ευτράπελα, υπήρχαν και κρούσματα προπηλακισμών".

Για την επισημοποίηση του αποτελέσματος: "Ολα έγιναν μετά από πίεση χρονική, γι” αυτό προχωρήσαμε για να συνεχίσει η ομάδα, αλλά τελικά αυτό δεν ήταν εφικτό".

Γιατί δεν προχώρησαν με τον Αρβανιτίδη: "Ηταν συνδυαστικό το θέμα, από τη μια αργούσε το θέμα του προπονητή, από την άλλη περιμέναμε να διεκδικήσει την άνοδο της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ και πιστεύαμε ότι υπήρχε να συμβεί αυτό μέχρι το 90′. Κάτι τέτοιο όμως δεν δέχτηκε να το επωμιστεί η παράταξη Αρβανιτίδη".

Για το αν θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική στάση απέναντι στον Αρβανιτίδη: "Πάνω από όλα είναι το συμφέρον της ομάδας. Αν συνέβαιναν αυτά που θέλαμε εξ αρχής, ναι θα προχωρούσαμε με τον Αρβανιτίδη".

Για την πλευρά Καρυπίδη: "Το τμήμα στον Αρη είναι ερασιτεχνικό. Μπορεί να είναι μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ Βέροια, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι αστειότητες όσα λέγονται για τις στενές σχέσεις του Καρυπίδη με τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ και το πόσο μπορεί να επηρεαστεί ο Αρης από αυτή την ιστορία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK