Ηρακλής Αμπελοκήπων - Άρης 0-0

Τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας απώλειά του υπέστη ο Άρης, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες και, μοιραία, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ηρακλής Αμπελοκήπων - Άρης 0-0

Από τη σέντρα της αναμέτρησης ο Άρης έδειξε την διάθεση του να κυριαρχήσει στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.

Οι "κίτρινοι" έχασαν κλασική ευκαιρία στο 28ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Ατματσίδη από το ύψος του πέναλτι αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ζιάκα, ενώ στο δεύτερο οι Προβατίδης (65'), Πόι (72') και Καπνίδης (90') δεν κατάφεραν να σημειώσουν το πολυπόθητο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία αδράνεια της άμυνας του Άρη στις καθυστερήσεις, ο Παπαϊωάννου αστόχησε από πλεονεκτική θέση κι έχασε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκας, Βόσδους, Γιώγος, Κοτέντσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος (81' Χιονίδης), Χαψάς, Πολίτης (88' Κραγιόπουλος), Σαμπιασβίλι (84' Μαυρίδης).

Άρης: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Λιόνης (73' Καπνίδης), Σουνάς, Προβατίδης, Ρένια (46' Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK