Ιστορικό... τέλος στην ΠΑΕ Άρης

Σε έγκριση της λύσης της ΠΑΕ Άρης προχώρησαν οι μεγαλομέτοχοι του συλλόγου, που εντός των επομένων μηνών θα σταματήσει να υφίσταται με τη νομική μορφή που υπάρχει από τη σεζόν 1979-1980 και την έναρξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ιστορικό... τέλος στην ΠΑΕ Άρης

Στην ιστορική συνάντηση για την εκκαθάριση της εταιρίας προέκυψε το απαιτούμενο ποσοστό από τον ΑΣ και από την Κοινωνία Μελών Άρη και πλέον αρχίζει η σχετική διαδικασία.

Το "παρών" στη συνάντηση του "Κλεάνθης Βικελίδης" έδωσε ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου, ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Μισρλής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάκης Κλεώπας, και ο νομικός Χάρης Κοκκώνης.

Οι πρώην επικεφαλής της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας, ζήτησαν να ψηφίσουν εκπροσωπώντας την "ΑΡΗΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ", ωστόσο δεν τους επετράπη αφού η θητεία τους έχει λήξει εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Απών ήταν ο Λάμπρος Σκόρδας, καθώς και οι συνεργάτες του, ενώ οι μικρομέτοχοι εκπροσωπήθηκαν από την ΚΜΑ.

Εκκαθαριστές ορίστηκαν οι Λάκης Κλεώπας και Αντώνης Σενέμης, ενώ εντός των ημερών αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι δικηγόροι της διαδικασίας, η οποία αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK