Και επίσημα στον Άρη ο Γεωργιάδης

Την απόκτηση του 31χρονου Έλληνα αμυντικού, Νίκου Γεωργιάδη, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Άρης.

Και επίσημα στον Άρη ο Γεωργιάδης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Γεωργιάδη.

Ο 31χρονος αμυντικός (καλύπτει –κυρίως- την δεξιά πλευρά) βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ.

Ο Νίκος Γεωργιάδης γεννήθηκε στις 23/03/1983 στο Τορόντο του Καναδά, έχει ύψος 1,80 και βάρος 72 κιλά.

Τα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη (2004-’05). Επόμενος σταθμός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ηπειρωτική ομάδα αγωνίστηκε 4,5 χρόνια (84 συμμετοχές συνολικά).

Στα μέσα της σεζόν 2009-’10 πήγε στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ καλοκαίρι του 2010 μεταγράφηκε στη Βέροια. Τη φανέλα της μακεδονικής ομάδας φόρεσε τέσσερις συνεχόμενες σεζόν (100 συμμετοχές συνολικά), εκ των οποίων οι δύο τελευταίες (2012-’13 και 2013-’14) ήταν στη Superleague.Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στον Λεβαδειακό, όπου και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.

"Αποφάσισα να έρθω στον ΑΡΗ γιατί γίνεται κάτι καλό"

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Νίκος Γεωργιάδης, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, στην οποία όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν. Πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ γιατί βλέπω ότι γίνεται κάτι καλό στην ομάδα και θέλω να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό. Η θέση του ΑΡΗ είναι στη Superleague και σε πρωταγωνιστικό ρόλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK