Καλαϊτζίδης: "Ντροπή για το δημιούργημά μας"

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Καμπανιακό εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος χαρακτήρισε "ντροπή" την βαριά ήττα με 3-0.

Καλαϊτζίδης: "Ντροπή για το δημιούργημά μας"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν μπορούσε να "χωνέψει" το βαρύ 3-0 στην 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής από τον Καμπανιακό και στις δηλώσεις του έδωσε το δικό του στίγμα για την σημερινή κακή εμφάνιση και βαριά ήττα του Άρη.

"Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Η προηγούμενη αγωνιστική δημιούργησε πολλές προσδοκίες. Η σημερινή μας παρουσία σε καμιά των περιπτώσεων δεν πλησίασε εκείνες τις επιδόσεις. Αρνητικές συγκυρίες διαδεχόταν η μια μετά τα την άλλη. Από την αρχή έγιναν πολλά αβίαστα λάθη, ήρθε το πέναλτι και η κόκκινη. Κι ενώ προσπαθούσαμε να ξεπεράσουμε το σοκ προέκυψαν κι άλλα αρνητικά που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Πίκρα σε όλους τους ανθρώπους. Ντροπή για το δημιούργημα μας'.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: "Ο Άρης παραμένει μεγάλη ομάδα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την κατάσταση και να δώσουμε χαρά στο κόσμο. Η ομάδα είναι καινούρια και θα έχει μεταπτώσεις. Πρέπει κι οι άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου να μας σέβονται. Πολλές από τις αποφάσεις τους ήταν αντίθετες από αυτές που περιμέναμε".

Για τις διαιτητικές αποφάσεις είπε: "Εκτιμώ ότι η φάση του δευτέρου τέρματος δεν είναι πέναλτι και το είπα στον διαιτητή. Έχω πολύ καθαρή εικόνα και την βεβαιότητα ότι δεν υπήρχε. Ο αμυνόμενος βρήκε την μπάλα. Το κατέθεσα στον διαιτητή κι έχει ενδοιασμούς κι αυτός. Να μην κρυφτούμε όμως πίσω από αυτό. Είναι δική μας ευθύνη η σημερινή εικόνα. Απλά μια αναφορά κάνουμε".

Όσο για την συνέχεια, ο Καλαϊτζίδης τόνισε: "Υπομονή και επιμονή στην δουλειά μας. Η φετινή σεζόν έχει μονόδρομο την άνοδο, αλλά παράλληλα και να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα και για το μέλλον. Δύσκολη μέρα η σημερινή. Το πιο σημαντικό η πίκρα στον κόσμο. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα συναισθήματά τους. Αυτό τελείωσε. Είναι δικό μας δημιούργημα και μόνο εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Το γνωρίζαμε από πριν και φτάσαμε στο σήμερα. Αλλά και το σήμερα είναι αντιστρέψιμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK