Κάλας: "Είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε στη Football League"

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άλεξ Κάλας, μίλησε για την προσπάθεια των "κιτρίνων" να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Football League, τη συνεργασία του με τον Ερασιτέχνη, το ποσό που πρέπει να βάλει στην ομάδα, την στελέχωση του συλλόγου σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, ενώ έκανε ειδική μνεία στον αδερφό του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Κάλας: "Είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε στη Football League"
INTIME SPORTS

Στον ARENA FM 89,4 μίλησε ο Άλεξ Κάλας, υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, από την Αμερική και αναφέρθηκε σε όλα τα "καυτά" ζητήματα της ομάδας.

Αρχικά εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι "κίτρινοι" θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στη Football League: "Μετά τις 20 Αυγούστου θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και θα παραμείνω όσο χρειαστεί, για να μπουν σε μια σειρά όλα τα θέματα του Άρη, αφού θα έχει ξεκαθαρίσει η άνοδος της ομάδας στη Football League. Για την άνοδο είμαι 100% σίγουρος, περιμένω να μάθω τον τρόπο. Θα παίξουμε μπαράζ ή θα ανεβούμε απευθείας; Εμείς είμαστε έτοιμοι και για τα δυο, γίνονται προπονήσεις στους παίκτες, αλλά αυτή η αναμονή είναι αλήθεια ότι μας σκοτώνει ψυχολογικά".

Για την υπογραφή νέου μνημονίου με τον Ερασιτέχνη Άρη: "Ζήτησα από τον Ερασιτέχνη Άρη να κατοχυρώσω τα λεφτά που έβαλα, γιατί στον Άρη έκανα και κάνω επένδυση. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα καινούργιο μνημόνιο, μου είπαν ότι αυτό πρέπει να γίνει εφόσον η ομάδα ανεβεί στη Football League και το σεβάστηκα. Προς το παρόν, με ενδιαφέρει να βγει η ομάδα με κάθε τρόπο και να δουλέψουμε πάνω στο πλάνο που ξεκινήσαμε".

Για τους υπεύθυνους του πρότζεκτ και τις μεταγραφές, ανέφερε: "Έχουμε τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον Μπάμπη Τεννέ, που μίλησαν με παίκτες Superl League για να έρθουν στον Άρη και είμαι βέβαιος ότι θα φτιάξουμε πολύ δυνατή ομάδα, αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτή τη στιγμή όποιος ποδοσφαιριστής μας ρωτάει πώς μπορούμε να του εγγυηθούμε ότι θα παίξουμε Β' εθνική και πότε θα είναι σίγουροι γι αυτό, δεν μπορούμε να του απαντήσουμε. Δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημά μας, ότι καθυστερούν πάρα πολύ οι εξελίξεις και παίρνονται αργά οι αποφάσεις στην Ελλάδα. Περιμένουμε την επικύρωση των βαθμολογιών και αμέσως μετά την ενεργοποίηση της ΕΠΟ για την απόφαση των μπαράζ ή τς απευθείας ανόδου".

Για τη στελέχωση σε διοικητικό επίπεδο της ομάδας: "Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι κοντά μας, θα είναι στη διοίκηση της ομάδας και θα βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες γιατί αναμένονται οι αποφάσεις των αρμόδιων επιτροπών για την Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό και μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Μαζί μας είναι η κυρία Τάνια Κυριακίδου, που ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ και οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει για συμφωνίες με χορηγούς, αλλά και για τις σουίτες, που θέλουμε να νοικιάσουμε. Μαζί μας επίσης είναι και ο Γιώργος Ζήνδρος, που αναλαμβάνει ρόλο κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά όλα αυτά θα γίνουν μόλις μάθουμε ότι παίζουμε στη Β΄ εθνική και θα έρθω στη Θεσσαλονίκη για να τα ανακοινώσω".

Για το ποσό που πρέπει να βάλει στον Άρη: "Η απόφαση του Ερασιτέχνη για το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ είναι 2 εκατομμύρια ευρώ. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ, αλλά εάν το ποσό μεγαλώσει, θα δω τι πρέπει να κάνω. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι και με τα 2 εκ. ευρώ ο Άρης μπορεί να προχωρήσει στη Β΄ εθνική, κανονικά και χωρίς προβλήματα. Βρήκα τον τρόπο να στείλω τα χρήματα στη Θεσσαλονίκη, αυτά που δεν μπορούσα να στείλω πριν από 20 ημέρες και έτσι έως το τέλος της εβδομάδας θα πληρωθούν οι πάντες και θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Είμαι αισιόδοξος ότι μέχρι τις 20-22 Αυγούστου θα ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε και θα έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά".

Ενώ, τέλος, όσον αφορά τον αδερφό του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη: "Κάθε μέρα που περνάει, ακούω πολλά για τον αδερφό μου, τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Όλοι τα ίδια μου λένε και ξέρω ότι υπάρχουν κάποια θέματα προς συζήτηση, αλλά είναι μόνος του, έχει φορτωθεί πολλά και είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη. Αυτά θα προσπαθήσουμε να σβήσουμε και πιστεύω ότι όλα θα διορθωθούν. Ο Δημήτρης είναι προπονητής και όχι παράγοντας και ασχολείται με πολλά περισσότερα από αυτά που θα έπρεπε. Μόλις έρθω στη Θεσσαλονίκη, όλα θα μπουν σε μια σειρά".

Διαβάστε ακόμα:

Δηλώθηκε στη Γ' Εθνική ο Άρης

News 24/7

24MEDIA NETWORK