Καρυπίδης: "Τώρα Football League, του χρόνου Super League"

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Σάββας Καρυπίδης, έθεσε τους στόχους της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Καρυπίδης: "Τώρα Football League, του χρόνου Super League"
Καρυπίδης-Άρης

Αισιόδοξος για την ομαλή έκβαση της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ Άρης και κατόπιν τον προβιβασμό της ομάδας στη Football League εμφανίστηκε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρος Καρυπίδης.

Η δήλωση Καρυπίδη τη Μεγάλη Πέμπτη

"Αισίως φτάνουμε στο τέλος του φετινού μαρτυρίου. Μετράμε πλέον αντίστροφα, λίγες μόνο μέρες μείνανε για να διαγράψουμε από τη μνήμη μας την ταλαιπωρία που βιώσαμε όλοι μας. Επικεντρωνόμαστε, πλέον, όλοι στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Εγώ και ο προπονητής μας έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς, δεν αφήνουμε το χρόνο να περάσει. Θα είμαστε έτοιμοι στην εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου και η δέσμευσή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν Άρη που τέτοια εποχή του χρόνου θα ετοιμάζεται για την Super League".

"Από ‘κει και πέρα, θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του ΑΡΗ ότι το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει και σημαντικά βήματα προόδου στο θέμα της εκκαθάρισης και της σύστασης της νέας ΠΑΕ. Τα βήματα που έχουν γίνει τα γνωρίζουν αυτοί που πρέπει να τα γνωρίζουν. Για ευνόητους λόγους. Επιπλέον, είναι συνειδητή επιλογή μου να μην δημοσιοποιώ τις όποιες ενέργειες κάνω στο ζήτημα της εκκαθάρισης, καθότι υπάρχουν, δυστυχώς, κάποιοι που θέλουν να μας δημιουργήσουν εμπόδια. Οι φίλοι του ΑΡΗ θα έχετε αντιληφθεί ποιοι είναι αυτοί".

"Μετά το Πάσχα και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΑΣ, κ. Ψηφίδη, θα επιταχυνθούν οι κινήσεις μας. Επαναλαμβάνω ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί κανονικά τη νέα σεζόν στη Football League και να μην αμφιβάλει κανείς γι’ αυτό. Το επόμενο ραντεβού όλων μας είναι στη γενική συνέλευση του ΑΣ. Εκεί θα έχουμε πολλά να πούμε… Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK