Κόκε: "Μεγάλο όνειρο να επιστρέψω στον Άρη"

Ο Σέρχιο Κόκε χαρακτήρισε όνειρο ζωής την επιστροφή στον Άρη, κατά τη διάρκεια της Media Day. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, την αγωνιστική κατάσταση του, αλλά κι όσα συζήτησε με τον Νίκο Αναστόπουλο στη μεταξύ τους συνάντηση.

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, Σέρχιο Κόκε ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του δείχνει και χαρακτήρισε την επιστροφή του στην ομάδα ως έναν όνειρο που εκπληρώνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κόκε:

Για την επιστροφή του στον Άρη: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποδοχή που μου επιφύλαξε αυτές τις μέρες που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη κι ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω αυτή την αγάπη που μου δείχνουν οι φίλαθλοι του Άρη και μέσα στο γήπεδο και γενικά".

Για τους λόγους που ήθελε να επιστρέψει στον Άρη: "Θυμάμαι πολύ καλά τα χρόνια που έπαιξα στον Άρη και ήξερα μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω εδώ. Προτιμούσα να το κάνω ως ποδοσφαιριστής και αυτή τη στιγμή εκπληρώνεται ένα μεγάλο μου όνειρο, να επιστρέψω στον Άρη".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Έχω συμπληρώσει έναν μήνα προπονήσεων πρωί και βράδυ. Νιώθω πολύ καλά, το μόνο που λείπει αυτή τη στιγμή είναι να προπονηθώ με την υπόλοιπη ομάδα και μέσα από αυτές τις προπονήσεις να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να αγωνιστώ και την Κυριακή ακόμα αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής, από αυτόν εξαρτάται".

Για το τι συζητήθηκε στη συνάντησή του με τον Νίκο Αναστόπουλο: "Μου είπε ότι γνωρίζει τα χαρακτηριστικά μου ως παίκτη κι ελπίζει σύντομα να έρθω στο επίπεδο που ξέρει ότι έχω αγωνιστικά".

Για το τι θέλει να μεταφέρει στον κόσμο του Άρη: "Όταν έφυγα στην προηγούμενη θητεία μου στον ΑΡΗ, ενιωσα ότι είχε έρθει η στιγμή τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Δεν ήταν κάτι που είχα κάνει από την καρδιά μου και τώρα που επέστρεψα αισθάνομαι ευτυχισμένος που θα έχω τη δυνατότητα να ολοκληρώσω αυτό που είχα αφήσει στη μέση".

Για τις αλλαγές που έχει παρατηρήσει στην ομάδα από τότε που έφυγε: "Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα αλλά πιστεύω ότι πάνω απ' όλα ο ΑΡΗΣ είναι ο κόσμος του. Πρόκεται για μία τόσο μεγάλη ομάδα που ακόμα και στην Γ' Εθνική λειτουργεί ως μεγάλος σύλλογος. Ο σημαντικότερος στόχος μας είναι να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει".

Διαβάστε ακόμα:

Με Stoiximan στη φανέλα και ο Άρης

Συμφώνησε κι επιστρέφει στον Άρη ο Κόκε