"Κόλλησε" στο 0-0 ο Άρης με τον Εθνικό Αγιονερίου

Την πρώτη του εντός έδρας απώλεια βαθμών κατέγραψε ο Άρης στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, μένοντας στο 0-0 με τον Εθνικό Αγιονερίου. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι "κίτρινοι", εξαιτίας της αποβολής του Νίκου Τσουμάνη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

"Κόλλησε" στο 0-0 ο Άρης με τον Εθνικό Αγιονερίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εθνικός Αγιονερίου αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει στο "Κλ. Βικελίδης" και κράτησε μέχρι τέλους το 0-0, υποχρεώνοντας τον Άρη στην πρώτη του φετινή εντός έδρας απώλεια βαθμών. Οι φιλοξενούμενοι στήθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, περίμεναν τους "κίτρινους" και έψαχναν τις αντεπιθέσεις.

Ο Άρης απείλησε για πρώτη φορά στο 14' με το σουτ του Ντούνη να περνάει άουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Νέστορας Στεφανίδης είχε νέα ευκαιρία για γκολ, όμως η προσπάθειά του δεν είχε την ευτυχή κατάληξη. Στην επανάληψη η ποιότητα του αγώνα βελτιώθηκε. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν κι άλλο και πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα του Αγιονερίου. Ωστόσο ο "κέρβερος" Γουναρίδης φώναξε παρών όταν χρειάστηκε. Στο 60' μπλόκαρε το δυνατό σουτ του Γεωργίάδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα απέκρουσε και το σουτ του Ν' Λουντούλου.

Στο 84' ο Νίκος Τσουμάνης του Άρη έκανε μια απερίσκεπτη ενέργεια και κλώτσησε εκτός φάσης τον Παπαδημιτρίου, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Άρης αν και με 10 παίκτες πίεσε, όμως δεν νίκησε τον Γουναρίδη, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Άρης:Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Ιντζίδης, Καλογέρης (75΄Καζναφέρης), Σαμαράς, Κόκε, Πόι, Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος (75΄Κυβελίδης), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου)

Εθνικός Αγιονερίου:Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Παλάσκας, Μπελίτσας, Δρόσσος (55΄Υψηλός), Ν. Στεφανίδης, Στ. Στεφανίδης (65΄Παπαδημητρίου), Κοτσαρίδης(46΄Κουκουλέκης)

Δείτε εδώ το LIVE του Contra.gr για την αναμέτρηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK