Κοντά στην έξοδο από τον Άρη ο Κάμπος

Ο Πάουλο Κάμπος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές διάστημα από τον Άρη, καθώς δεν διαθέτει την κατάλληλη πιστοποίηση από την ΕΠΟ.

Κοντά στην έξοδο από τον Άρη ο Κάμπος
INTIME SPORTS

Ο Αργεντινός προπονητής του Άρη, Πάουλο Κάμπος, βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την ομάδα, καθώς δεν έχει δικαίωμα να εργάζεται σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η νέα διοίκηση των "κίτρινων" έλαβε ειδοποίηση από την ΕΠΟ, η οποία την ενημέρωσε πως ο 57χρονος τεχνικός δεν έχει την πιστοποίηση που απαιτείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την UEFA, αλλά μόνο ένα δίπλωμα προπονητικής που απέκτησε το 1979 στην πατρίδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης στους προηγούμενους αγώνες δήλωνε ως πρώτο προπονητή είτε τον Γιάννη Τοπαλίδη, είτε τον Δημήτρη Σίτσα, ενώ ο Βραζιλιάνος είχε το ρόλο του... διερμηνέα. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν γνωστό στην πρώην διοίκηση της ομάδας, καθώς το έγγραφο από την ΕΠΟ είχε σταλεί από τις 12 Δεκεμβρίου.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ερασιτέχνης αναμένεται να καταγγείλει τη σύμβαση με τον Κάμπος και ο διάδοχος του θα είναι από την ελληνική αγορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK