Ξέσπασε σε 45' ο Αρης και προκρίθηκε

Σκοράροντας στο δεύτερο μέρος ο Αρης νίκησε 4-1 την Καστοριά και προκρίθηκε στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής, έχοντας στον πάγκο το δίδυμο Μπουγιουκλή-Σίτσα.

Ξέσπασε σε 45' ο Αρης και προκρίθηκε

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Προβατίδης με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και στο 58' ο Καπνίδης με γυριστό σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο 65' ο Παπαδόπουλος άφησε την Καστορία με 10 παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να έρθει στο 79' ο Ατματσίδης να γράψει το 3-0. Ο Χιντασέλι τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το 4-0, ενώ το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στις καθυστερήσεις

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Μπουγιουκλής): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Προβατίδης, Πόι (68' Χιντασέλι), Καπνίδης (77' Ατματσίδης), Σουνάς, Σταυρόπουλος

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλίας Βάλης): Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Μπαϊραχτάρης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης (69' Τσόπρας), Ντάμζι, Φράγκος, Γανόλης (8' λ.τρ. Τάσιος), Γιαννουλίδης, Καραθάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK