Kύπελλο: Προκρίθηκε με την ψυχή στο στόμα ο Άρης

Με γκολ του Αντώνη Καπνίδη στο 85ο λεπτό, ο Άρης επικράτησε 2-1 της Θύελλας Φιλώτα στο ΔΑΚ Φλώρινας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Kύπελλο: Προκρίθηκε με την ψυχή στο στόμα ο Άρης
INTIME SPORTS

Οι "κίτρινοι" ήταν εμφανώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και στο 18ο λεπτό προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Σουνά, προτού ακολουθήσουν τέσσερις αποκρούσεις του Κοντογουλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες (στο 52ο και το 76ο λεπτό), ενώ στο 81' έφτασαν στην ισοφάριση με δυνατή κεφαλιά του Ζηνόβιου.

Εν τέλει, η χαρά της Θύελλας Φιλώτα δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 85ο λεπτό ο Λιόλιος εκτέλεσε κόρνερ κι ο θετικότατος Καπνίδης με κεφαλιά ξανάδωσε το προβάδισμα (και μαζί τη νίκη-πρόκριση) στον Άρη.

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Σιμηχανίδης, Κλάζογλου, Μπάμπαρης, Κιοζερίδης, Στασινόπουλος, Κόλα, Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης, Μαρκόπουλος.

Άρης: Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός (82' Λιόνης), Γκίνο, Σουνάς, Xιντασέλι, Σταυρόπουλος (89' Ντούγκα), Ρένια, Καπνίδης.

Διαβάστε ακόμη:

Κύπελλο: Προκρίθηκαν Καλαμάτα, Καβάλα και Πανσερραϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK