Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1

Με γκολ των Γκόλια στο 5' και Πόι στο 23', ο Άρης έπαιξε με τη φωτιά αλλά επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Αρναίας στο "Κλεάνθης Βικελίδης", πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη του με τον Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι. Ο Γεωργίου μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1
INTIME SPORTS

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς στην πρώτη του επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή, ο Γκόλιας με προβολή εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σουνά, ανοίγοντας το σκορ για τους "κίτρινους" μόλις στο 5ο λεπτό. 18 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά τους με προβολή του Μάουρο Πόι.

Με το σκορ στο 2-0, ο Άρης βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει και ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα κόντρα στη ροή του αγώνα ο Απόλλων να μειώσει με κεφαλιά του Γεωργίου λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης έπαιξε με τη φωτιά, καθώς προσπαθώντας να διαχειριστεί το προβάδισμα, έμεινε να περιμένει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πίεζαν όλο και περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν ήρθε ποτέ, με τους "κίτρινους" να παίρνουν τελικά τη νίκη και να διατηρούνται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι συνθέσεις:

Άρης:Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης, Πόι

Απόλλων Αρναίας:Kαραβελίδης, Μαυρίδοφλου, Μενιγκιάλι,Σαλέπης, Τζιότζιος, Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης

Το LIVE:

14:48
Καλησπέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε live την εξέλιξη της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα Αρναίας για την 9η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.
14:50
Με τον Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι, ο Άρη υποδέχεται τον Απόλλωνα με απουσίες, αλλά και έχοντας ως στόχο την τέταρτη σερί νίκη με το Βραζιλιάνο τεχνικό στην τεχνική ηγεσία.
14:56
Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων από το "Κλεάνθης Βικελίδης": 
ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Σουνάς, Ατματσίδης, Καπνίδης, Πόι
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Kαραβελίδης, Μαυρίδοφλου, Μενιγκιάλι,Σαλέπης, Τζιότζιος, Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης
14:59
Καλός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, έχει μαζευτεί κόσμος στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πεις κανείς ότι έχει γεμίσει.
15:01
Έτοιμα όλα να αρχίσει η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του Απόλλωνα Αρναίας.
15:02
Την αναμέτρηση σφυρίζει η διαιτήτρια Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την Ένωση Λάρισας.
15:03
Στον πάγκο για τον Άρη, κάθονται οι: Nτούνγκα, Χιντασέλι, Λεμονής, Μπαϊμάκης, Λιόνης, Ρένια, Βασιλόπουλος
15:05
Ο Γιάννης Τζιφόπουλος άφησε στον πάγκο του Απόλλωνα Αρναίας τους: Γεωργούλα, Γ. Λεμονή, Αποστολάκη, Μαντή, Μτσεντλιάνι, Μπουλγουρίδη, Σωτηριάδη.
15:07
Άρης Απόλλωνας Αρναίας 1-0 ΓΚΟΛ! Στην πρώτη του φάση ο Άρης ανοίγει το σκορ, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενουμένων.
15:09
Ο Σουνάς έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Καραβελίδης απέκρουσε αλλά ο Γκόλιας πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
15:11
Ο Άρης έχει επιβάλλει πλήρως το ρυθμό του, κυρίως χάρη στις προσπάθειες των Σουνά και Καπνίδη. Σχεδόν όλες οι προσπάθειες των μέσων του Άρη έχουν ως τελικό αποδέκτη τον Μάουρο Πόι.
15:15
13' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να διευρύνει το προβάδισμά του, αλλά ο Καπνίδης δεν πιάσει την κεφαλιά, όπως θα ήθελε, αν και βρισκόταν μόνος του, στο ύψος του πέναλτι.
15:17
Ο Απόλλων Αρναίας έχει μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, ακόμη και όταν είναι στην κατοχή ποδοσφαιριστών του, αυτή χάνεται εύκολα.
15:19
Για τον Άρη, δοκιμάζεται στις προπονήσεις και ο Φίλιππος Δάρλας. Θα φανεί από εβδομάδα, εάν θα αποκτηθεί.
15:21
20' Νέα ευκαιρία για τον Άρη, πάλι με τον Καπνίδη που κάνει την προβολή μετά την εκ δεξιών σέντρα του Γκίνο, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
15:25
Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-0 ΓΚΟΛ! O Μάουρο Πόι θα βρει τον τρόπο να τρυπώσει στην άμυνα του Απόλλωνα και θα διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων,
15:28
27' Φάουλ για τον Άρη σε καλή θέση, μετά από προσπάθεια του Σουνά.
15:31
30' Είναι καθολική η υπεροχή του Άρη. Απειλεί, δεν απειλείται.
15:33
Είναι γεγονός πάντως ότι ο Άρη, με τον Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία, εμπνέει περισσότερη σταθερότητα, έχει περισσότερη λογική στην ανάπτυξή του.
15:36
Ο Απόλλωνας αμύνεται συνεχώς, δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του.
15:38
Ο Πάουλο Κάμπος έχει καταφέρει να "δέσει" τα νέα παιδιά του Άρη με τους πιο έμπειρους, όπως ο Μάουρο Πόι.
15:40
35' Καλό σουτ από τον Σαλέπη, από μακριά, σχεδόν στα τυφλά, δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Μία από σπάνιες επισκέψεις του Απόλλωνα Αρναίας στην εστία του Άρη.
15:42
39' Απαντά άμεσα ο Άρης, με τον Ατματζίδη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, αλλά να νικάται από τον Καραβελίδη.
15:43
42' Τρίτη χαμένη ευκαιρία για τον Καπνίδη που έχει πάρει τον αέρα των αμυντικών του Απόλλωνα, αλλά για ακόμη μία φορά δεν μπορεί να σκοράρει. 
15:46
Έχει πέσει ο ρυθμός, γιατί έχει πέσει ο Άρης. Αυτό είναι εξάλλου, που τον καθορίζει.
15:48
Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1 ΓΚΟΛ! Να που κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ο Απόλλων μειώνει με κεφαλιά του Γεωργίου. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τη χαλαρότητα τους.
15:49
Ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1. Ο Άρης προηγήθηκε νωρίς, αλλά μετά χαλάρωσε και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία και μείωσαν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
16:03
Έτοιμοι για τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, οι 22 ποδοσφαιριστές.
16:07
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με την μπάλα στα πόδια των γηπεδούχων.
16:13
50' Σέντρα εκ δεξιών για τον Άρη, αλλά ο Καραβελίδης βγαίνει γρήγορα και μαζεύει την μπάλα. Γενικά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, είναι σε καλή μέρα. Και στα δύο γκολ που έχει δεχθεί, προδόθηκε από την άμυνά του.
16:14
52' Κίτρινη κάρτα, αντικρίζει ο Μάουρο Πόι.
16:17
56' Χωρίς φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.
16:23
60' Από μία κίτρινη βγάζει η Τσιοφλίκη σε Καπνίδη και Πιπινίκα.
16:27
65' Πάλι ο Καπνίδης για τον Άρη, ξανά αστοχεί. Ο Καραβελίδης τον νικά ξανά. Εκπληκτική η μάχη μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών με νικητή τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Αρναίας.
16:33
71' Ο Άρης μοιάζει να περιμένει κυκλοφορώντας την μπάλα και διαχειριζόμενος το προβάδισμα, ο Απόλλων Αρναίας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί λάθη των γηπεδούχων.
16:40
78' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Χιντατσέλι περνά στη θέση του Παπαδόπουλου.
16:42
80' Τελευταία λεπτά στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης παίζει με τη φωτιά, όσο δεν καθαρίζει το παιχνίδι.
16:47
85' Ο Απόλλων Αρναίας πιέζει πιο πολύ, όσο βλέπει τον Άρη να κάθεται πίσω και να περιμένει.
16:48
Η διαιτήτρια της αναμέτρησης, Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, είναι σωστή σε όλες τις αποφάσεις της.
16:51
90' Αλλαγή για τον Άρη, η τελευταία. Ο Ρένια στη θέση του Καπνίδη.
16:52
Είμαστε στις καθυστερήσεις στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Απόλλων Αρναίας προσπαθεί για την ισοφάριση.
16:53
92' Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Καραβελίδη να σταματά, έστω και με τη βοήθεια της τύχης, τον Πόι.
16:55
Τέλος στην αναμέτρηση. Άρης - Απόλλων Αρναίας 2-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK