Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Άρης 0-2

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής αναρριχήθηκε ο Άρης μετά από την άνετη νίκη του στο "Ανθή Καραγιάννη" (2-0 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος). Κορυφαίος του γηπέδου ο Μάουρο Πόι που σημείωσε ένα γκολ κι ετοίμασε άλλο ένα.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Άρης 0-2

Στο πρώτο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο κι αυτή ήταν ο Άρης, ο οποίος σημάδεψε δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μάουρο Πόι κι άνοιξε το σκορ στο 24ο με σουτ του ίδιου παίκτη από πλάγια θέση.

Η βροχή που άρχισε να πέφτει μετά το πρώτο τέταρτο δεν εμπόδισε τους "κίτρινους" να σημειώσουν δεύτερο γκολ στην εκπνοή με τον Αντώνη Καπνίδη και να χάσουν ακόμα μία κλασική ευκαιρία στο 45'.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απείλησε εκ νέου στο 51ο και το 54ο λεπτό με τους Πόι και Παπαδόπουλο αντίστοιχα, ενώ οι γηπεδούχοι κατέγραψαν μία κλασική ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο: στο 10ο λεπτό με τον Μανώλη Τσίλογλου και στο 69ο με τον Λάζαρο Μουρατίδη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι "κίτρινοι" άγγιξαν το 3-0 σε δύο περιπτώσεις (80' Καπνίδης, 89' Άντι Ρένια) και οι γηπεδούχοι ανησύχησαν τον Δημήτρη Καρατζιοβαλή στο 90ό λεπτό με την κεφαλιά του Κυδωνα Καρλόπουλου.

Με αυτή τη νίκη, την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, ο Άρης εκμεταλλεύθηκε το στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Σουμουλίδης, Μεταλλίδης, Κουμήρογλου, Ελευθεριάδης (61' Φωτόπουλος), Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Καφλόπουλος, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (61' Μεντής).

Άρης: Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκίνο, Προβατίδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης (73' Ψυχογιός), Καπνίδης (86' Χιντασέλι), Πόι (73' Ρένια).

News 24/7

24MEDIA NETWORK