Με το δεξί στη Γ' Εθνική ο Άρης

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία και εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις στημένες φάσεις, ο Άρης ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, επικρατώντας με 3-1 της Καστοριάς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Με το δεξί στη Γ' Εθνική ο Άρης
INTIME SPORTS

Παρά τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική, οι οπαδοί του Άρη δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο "Κλ. Βικελίδης" και αποθέωσαν τους παίκτες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από πολύ νωρίς τις προθέσεις τους, με τον Γιαννίτση να ανοίγει το σκορ στο 4' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σουνά. Ο επιθετικός μονόλογος του Άρη συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τους "κίτρινους" να φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις μια ανάσα από το δεύτερο γκολ.

Λίγα λεπτά μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52', ο Άρης έκανε το 2-0 με μια ακόμη στημένη φάση. Ο Λιόλιος χτύπησε το φάουλ που κέρδισε ο Ρένια και εξ επαφής με κεφαλιά ο Γκόλιας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Γκόλιας διπλασίασε τα τέρματά του, κάνοντας το 3-0 για τον Άρη έπειτα από πολύ όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Λιόλιου.

Ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μπαϊμάκη, είχε ως αποτέλεσμα η Καστοριά να μειώσει σε 3-1 στο 75', διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Mπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια (80' Λιόνης), Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος.

Καστοριά: Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμελάς, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Καλαϊτζίδης, Τσαμασλίδης (76' Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Νταμζί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK