Νέο συλλαλητήριο οι οπαδοί του Άρη

Καθημερινή είναι η μάχη που δίνουν οι οπαδοί του Άρη, προκειμένου η ομάδα τους να δικαιωθεί και να αγωνιστεί στη Football League τη νέα σεζόν.

Νέο συλλαλητήριο οι οπαδοί του Άρη

Γύρω στις 20:30 άρχισε η πορεία των χιλιάδων οπαδών του Άρη από το Αλεξάνδρειο με κατεύθυνση το "Μακεδονία Παλάς" και τα συνθήματα κατά της ΕΠΟ, του Γιώργου Γκιρτζίκη και του Σταύρου Κοντονή δεν έλειψαν.

Επιπλέον, οι φίλοι των "κιτρίνων" δεν παρέλειψαν να "στολίσουν" τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ όταν πέρασαν μπροστά από το δημαρχείο ακούστηκαν συνθήματα κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

Οι οπαδοί του Άρη πέρασαν από τον Λευκό Πύργο, αλλά και από την οδό Αριστοτέλους, προτού ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (3/9) στα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Η ένταση με τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι κάποια στιγμή έκαναν χρήση δακρυγόνων, δεν έλειψε όπως και η κινητοποίηση εκατοντάδων οχημάτων στους δρόμους.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ