Παρουσίασε τη συνεργασία του με Stoiximan.gr ο Άρης

Tην επίσημη έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους παρουσίασαν την Δευτέρα (23/11) η ΠΑΕ Άρης και η Stoiximan.gr, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Παρουσίασε τη συνεργασία του με Stoiximan.gr ο Άρης
WWW.MEGAPRESS.GR

Η κορυφαία ελληνική εταιρία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, η Stoiximan.grκαι ηΠΑΕ Άρης παρουσίασαν τη χορηγική συνεργασία τους την Δευτέρα (23/11), σε μια εκδήλωση στην οποία έδωσαν το "παρών" ο πρόεδρος των "κιτρίνων",Θοδωρής Καρυπίδης, ο προπονητής της, Νίκος Αναστόπουλος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της Stoiximan.gr,Πάνος Κωνσταντόπουλος, καθώς και ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας.

Αρχικά το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης: "Να σας ευχαριστώ που βρίσκεται σήμερα εδώ. Βρισκόμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία με την μεγαλύτερη εταιρίας στοιχηματική. Μία συμφωνία με οφέλη για τον Άρη σε μία σεζόν με τα έσοδα να είναι πολύ μικρά. Δεν είναι μόνο το οικονομικό όφελος. Το ισχυρό μήνυμα είναι ότι ο Άρης ήταν και είναι ένα από τα πιο ισχυρά brand name στον ελληνικό ποδόσφαιρο. και δεν είναι τυχαία που η Stoiximan.gr επέλεξε τον Άρη για τη συνεργασία. Η Stoiximan.gr είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον τομέα της και μαζί της ο Άρης θα ανέβει στην κορυφή. Η συμφωνία είναι τριετής. Είναι η πρώτη στεχευμένη χορηγική συμφωνία και στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες συμφωνίες που θα μεγαλώσουν τον Άρη".

Παρουσίασε τη συνεργασία του με Stoiximan.gr ο Άρης
WWW.MEGAPRESS.GR

Ο Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan.gr συνέχισε: "Ευχαριστούμε τον κ. Καρυπίδη για τα θερμά του λόγια. Εκ μέρους της εταιρίας να εκφράσουμε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη μας. Έχουμε κοινούς στόχους. Η εταιρία έχει 3,5-4 χρόνια ζωής, είμαστε μία εταιρία που με τις χορηγικές μας πράξεις εκφράζουμε την υποστήριξη μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προβάλουμε τα θετικά του στοιχεία. Γίνονται γεγονότα που μειώνουν την απήχηση τους στον κόσμο. Αναπτύσσοντας τις ομάδες θα βοηθήσουμε ν έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερης ομάδες της Ελλάδας και πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση που ζει τώρα είναι προσωρινή. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα θα επανέλθει στο φυσικό της χώρο στη Σούπερ Λιγκ. Η συνεργασία μας είναι 3τής και βλέπουμε την προοπτική μέσα σε αυτά τα χρόνια να φτάσει στο υψηλότερο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δώσουμε και κοινωνικές παροχές. Θα υπάρχουν εκδηλώσεις στο μέλλον, στοχευμένες που θα επιφέρουν ανταποδοτικά οφέλη προς την κοινωνία. Ο Άρης είναι πρώτος στη βαθμολογία, να μην εφησυχάσει. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι στη Φούτμπολ Λιγκ και την τρίτη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ".

O διευθυντής marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, σχολίασε: "Να μεταφέρω τη μεγάλη χαρά για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Άρη. Η σημερινή παρουσίαση αποτελεί το επιστέγασμα του επιχειρηματικού πλάνα στη στόχευση να ενισχύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί καλύτερα από μία συνεργασία με μία ομάδα που διεκδικεί δάφνες επιστροφής στη φυσική της θέση. Επιδιώκουμε να χαρίσουμε επιτυχίες και εμπειρίες με τους φιλάθλους της ομάδας. Ο σύλλογος χάρισε μεγάλες στιγμές σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία θα αποδώσει τα καλύτερα"

Παρουσίασε τη συνεργασία του με Stoiximan.gr ο Άρης
WWW.MEGAPRESS.GR

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, είπε: "Η παρουσία μου εδώ έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτή η συνεργασία είναι πολύ θετική και σημαντική. Ξεκινάει μαζί μας η την αναγέννηση της ομάδας. Σε ένα χρόνο θα είμαστε εκεί που πραγματικά αξίζουμε".

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Για το κατά πόσο είναι στόχος αυτή της συνεργασίας, η παρουσία περισσότερου κόσμου στο γήπεδο ο κ. Σπανουδάκης ανέφερε: "Ο στόχος μας πάντα είναι να αναδείξουν τα θετικά του ποδοσφαίρου. Δεν θέλουμε να σταθούμε σε αυτά που έγιναν προχθές για παράδειγμα, αλλά στα θετικά. Να προβάλουμε αυτή την εικόνα. Μέσα από την προβολή μας σε συνεργαζόμενα μέσα, θέλουμε να βγάλουμε το καλό του ποδοσφαίρου και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο".

Για το αν η συμφωνία περιλαμβάνει προβλέπει κάποια αύξηση, εφόσον βρεθεί τηλεοπτική στέγη για την ομάδα, ο κ. Σπανουδάκης είπε:" Η συμφωνία είναι αυτή που υπάρχει. Δεν έχει συσχέτιση με τα τηλεοπτικά, Ευχόμαστε να έχει τηλεοπτική κάλυψη. Θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε, αλλά θα το συζητήσουμε".

" Θα ξεκινήσουμε από την επόμενη σεζόν μεκάποιες συμφωνίες. Δεν βοηθάει η κατηγορία που είμαστε. Αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Και το τηλεοπτικό έχει σχέση γιατί θα ήταν πιο εύκολο. Στη Φούτμπολ Λιγκ θα είμαστε έτοιμοι τουλάχιστον με άλλες 10-15 εταιρίες μεγάλες που θα βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο",απάντησε ο Θοδωρής Καρυπίδης σε ερώτηση σχετικά με το αν θα υπάρχουν και άλλες χορηγικές συμφωνίες.

Παρουσίασε τη συνεργασία του με Stoiximan.gr ο Άρης
WWW.MEGAPRESS.GR

"Δεν υπάρχει πρόθεση από την Fothnet ή τον ΟΤΕ. Λόγω της χαμηλής τηλεθέασης πέρσι, αλλά και των οικονομικών δυσκολιών",απάντησε ο Θοδωρής Καρυπίδη για το αν θα υπάρξει φέτος συμφωνία για τα τηλεοπτικά, έστω και μετέπειτα.Για το θέμα της υπογραφής στις φετινές συμφωνίες, είπε ο κ. Καρυπίδης:

"Την υπογραφή έχει ο κ. Ψηφίδης, εγώ είμαι ο έφορος και συνεργαζόμαστε". "Αριστη η συνεργασία με τον ΑΣ και τον κ. Ψηφίδη. Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Χτίσαμε την ομάδα σε πολύ λίγες μέρες, Ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος, απογοητευμένος. Το καταλαβαίνουμε. Γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει. Η προσέλευση είναι μικρή, αλλά δεν απογοητευόμαστε",απάντησε ο Θοδωρής Καρυπίδης σε νέα ερώτηση για τις εμπειρίες του από την παρουσία του στον Άρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK