ΡΕΣΙΤΑΛ Αναστόπουλου: "Και η Τσέλσι πάει να πέσει"

Ο τεχνικός του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, μίλησε έξω από δόντια στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Έβρο Σουφλίου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

ΡΕΣΙΤΑΛ Αναστόπουλου: "Και η Τσέλσι πάει να πέσει"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά:

Το συνολικό ταμείο του πρώτου γύρου:« Θα προχωρήσω σε έναν απολογισμό του πρώτου γύρου, Είχαμε βάλει στόχο, τουλάχιστον μέχρι στον Δεκέμβριο η ομάδα να είναι δέκα βαθμούς μπροστά. Το πετύχαμε. Ένας-ένας οι στόχοι, επιτυγχάνονται. Σε αντίθεση με την περυσινή πορεία που η ομάδα ήταν τρίτη στην βαθμολογία. Πέρυσι είχαμε απώλειες στο γήπεδο μας, πέντε βαθμούς, αντίθετα με φέτος που έχουμε μόνο νίκες.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Εκτός έδρας οι απώλειες πέρυσι ήταν 6 φέτος 5 βαθμοί. Καμία σχέση η περυσινή πορεία με τη φετινή. Δεν υπάρχει ομάδα που θα κάνει 34 νίκες, το λέει η εμπειρία μου, αλλά και να έχει απόδοση τέτοια που να συνδυάζει και τα δύο. Ο δεύτερος στόχος, αφού εκπληρώσουμε τον πρώτο, είναι να παίξουμε καλά. Πέρυσι παρουσιάστηκε η περσινή πορεία επιτυχημένη και φέτος όχι., Πως γίνεται να τρως τρια γκολ από τον Καμπανιακό; Πως γίνεται να ισοφαρίζει με τον Εθνικό στις καθυστερήσεις; Δεν έγινε τέτοια επισήμανση πέρυσι. Η κριτική πρέπει να γίνει καλοπροαίρετα».

Σχετικά με την περσινή πορεία και τους φιλάθλους: «Τον κόσμο τον έδιωξε η περσινή πορεία της ομάδας. Μιλάω με αριθμούς. Όλα φέτος δουλεύουν ρολόι. όχι μόνο είμαστε πληρωμένοι στην ώρα μας, αλλά είμαστε και καλοπληρωμένοι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εσωστρέφεια. Ο Άρης είναι ο κόσμος του. Χωρίς αυτόν είμαστε τελειωμένοι. Γράφτηκε ότι δεν πήγαμε να δούμε την Κ17. Να αφήσω την προπόνηση και να πάω; Αυτό γιατί δεν έγινε πέρυσι. Ξέρω πως λειτουργούν στον Άρη. Ποιο ρόστερ; Και η Τσέλσι πάει να πέσει.

Αν ήταν μόνο τα ονόματα θα παίρναμε όλοι Τσάμπιονς Λιγκ.Ο στόχος σιγά σιγά υλοποιείται. Έγιναν 10 οι βαθμοί. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο εκτός από το αποτέλεσμα να παίζουμε και καλή μπάλα. Είναι αδιαπραγμάτευτο. Φέτος και του χρόνου ο Άρης πρέπει να ανέβει κατηγορία. Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος. Να ευχηθώ να έχουμε όλη την υγεία μας. Καλή χρονιά και να υλοποιήσουμε τον στόχο μας».

Για την σημερινή ήττα της Δράμας, με 4-0 από την Καβάλα: «Αυτό είναι κάτι το οποίο γίνεται. Όταν μία ομάδα παίζει μαζί μας έχει ένα πλεονέκτημα, αυτό του ρεπό. Πήγε ο Νέστος και μετά την ισοπαλία με εμάς, έχασε 3-0 στην Καβάλα, όπως σήμερα και η Δόξα., Κάθε ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για αυτό το παιχνίδι. Δεν μας ενδιαφέρει, Ευτυχώς φέτος , έχουμε το πλεονέκτημα να μην μας ενδιαφέρουν οι άλλοι».

Για το αν θα υπάρξουν μεταγραφές τον Ιανουάριο: «Οι ποδοσφαιριστές αυτοί κατάφεραν την διαφορά αυτή. Αν είναι να πάρουμε, ίσως κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει. Η εκτίμηση μου είναι δύσκολα να βρεθεί. Πρέπει να προσαρμοστεί και στην ομάδα. Δεν κοιτάμε μόνο το αν είναι καλός ο παίκτης».

Για το ότι ο Μάρκος Ντούνης έμεινε εκτός αποστολής σήμερα: «Εχει ένα θέμα, το οποίο με την διακοπή θα παρουσιαστεί στη συνέχεια καλύτερος. Αρχή του πρωταθλήματος είχαμε το θέμα με τους 23 από τους 25 που δεν έκαναν προετοιμασία. Μόνο οι Τάτος, Τσουμάνης και Παυλίδης είχαν κάνει προετοιμασία που ήρθαν από την Βέροια. Το πρόβλημα ήταν διπλό. Αποτέλεσμα και προετοιμασία. Η φανέλα δεν παίρνει το αποτέλεσμα. Σήμερα ψάξαμε το 6ο γκολ. στον Εορδαίκό παίξαμε με 9 μέσα στη λάσπη. Αν δεν έχεις φυσική κατάσταση δεν μπορείς να τα καταφέρεις».

Για τον Σέρχιο Κόκε:«Ο κάθε παίκτης που μπαίνει, πρέπει να υπάρξει μία διαδικασία. Την αποχή την έχω βιώσει ως ποδοσφαιριστής, Σιγά σιγά με τα ματς μπαίνεις σε μία διαδικασία, ώστε να είσαι έτοιμος».

Για τις εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας: «Δεν υπάρχει ομάδα εντός και εκτός έδρας, που να έχει την ίδια απόδοση.τα γήπεδα είτε είναι ακούρευτα είτε ξερά που δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε. Εάν εξαιρέσουμε το ματς με το Βυζάντιο, σε όλα τα άλλα ήμασταν καλύτεροι με τον αντίπαλο. Στη Δράμα είχαμε 5 κλασικές ευκαιρίες. Ήταν θέμα χρόνου να κάνουμε το γκολ. Η μπάλα έτσι έιναι. Σε άλλα παιχνίδι κερδίζει και σε άλλα όχι. Αυτό θα πει μεγάλος σύλλογος, να κερδίζει και όταν είναι κακός. Αυτό δεν θα το δουλέψουμε τώρα, πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε την άνοδο και μετά, αποτέλεσμα και εμφάνιση».

Για το ότι γίνεται πολύς λόγος για το θέαμα που δεν προσφέρει η ομάδα: «Σε ποια ομάδα θα πηγαίνατε να πληρώσετε εισιτήριο για να δείτε θέαμα στην Ελλάδα; Εμάς μας ενδιαφέρει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Πρωτίστως ο στόχος, στη Β΄Εθνική και εκεί θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να φύγουμε από αυτή την περιπέτεια με ανάλογη πορεία με τη φετινή. Δεν υποτιμώ κανέναν. Ακόμα και ο σκουπιδιάρης έχει την αξία του. Με τον κ. Καρυπίδη, έχουμε βάλει στόχο να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Άρη. Με τέσσερις τελικούς και να φύγεις με άδεια χέρια είναι δύσκολο. Ο κόσμος έχει ταπεινωθεί, έχει κουραστεί και έχουμε υποχρέωση να του δώσουμε χαρά».

Για το ότι δεν παρακολούθησε κανείς το ματς της Κ17 του Άρη με το Μεσημέρι: «Ζήτησα ποια παιδιά από την Κ17 κατά την κρίση του υπεύθυνου θα είναι ικανά. Στη συνέχεια θα γίνουν κάποια φιλικά παιχνίδια για να δούμε τα παιδιά, ώστε να αξιολογηθούν. Πέρυσι δεν είδα κανένα παίκτη να παίζει στην πρώτη ομάδα. Ούτε ο κ. Σκέντζος θα μπορούσε να πάει γιατί είμαστε μαζί».

Για τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Καρυπίδη: «Όλα τα θέματα η λειτουργία, είναι πάρα πολύ καλή. Το μυστικό της ομάδας είναι ότι υπάρχει καλή λειτουργία και στο τμήμα, αλλά και εκτός αποδυτηρίων. Δεν βλέπω το λόγο να μην γίνει αυτός ο συνδυασμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιστροφή στις νίκες με "πεντάρα" για τον Άρη, νίκη για τον ΟΦΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK