Βρήκε προπονητή και πήρε παίκτες ο Άρης

Με ανακοίνωσή του, ο Άρης γνωστοποίησε πως ήρθε σε προφορική συμφωνία με προπονητή, ανανέωσε τη συνεργασία του με τέσσερις ποδοσφαιριστές και απέκτησε άλλους έξι.

Βρήκε προπονητή και πήρε παίκτες ο Άρης
INTIME SPORTS

Μετά το αλαλούμ στα διοικητικά, ο Άρης φαίνεται πως μπαίνει σε... σειρά. Με ανακοίνωσή τους, οι "κίτρινοι" γνωστοποίησαν πως έχουν έλθει σε προφορική συμφωνία με προπονητή και γενικό αρχηγό, ανανέωσαν τη συνεργασίας τους με τέσσερις ποδοσφαιριστές και απέκτησαν άλλους έξι.

Η ανακοίνωση του Άρη: "Από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα εξής:

Η νέα Διοίκηση έχει έλθει σε προφορική συμφωνία τόσο με προπονητή όσο και με γενικό αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ενώ αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι όροι ώστε να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Καλογέρης Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Νίκος, Λιόνης Μιλτιάδης–Άγγελος και Σαμαράς Δημήτρης.

Ταυτόχρονα, οι ποδοσφαιριστές Raul Bravo, Xavier Ginard, Παυλίδης Χαράλαμπος, Τάτος Ανδρέας και Τσουμάνης Νίκος έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τη νέα Διοίκηση και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΡΗ".

*Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Κόκε.

Διαβάστε ακόμη:

Στη Θεσσαλονική Κόκε και Ραούλ Μπράβο

News 24/7

24MEDIA NETWORK