Ασύλληπτο οφσάιντ και fair play από Γκώνια

"Παγκόσμια πρωτοτυπία" χαρακτήρισε ο Τάκης Γκώνιας το οφσάιντ που έδωσε ο βοηθός διαιτητής στον ΠΑΟ Κρουσώνα, στην αναμέτρηση με την ομάδα του, Επισκοπή, και όπως θα διαπιστώσετε, είχε απόλυτο δίκιο.

Ασύλληπτο οφσάιντ και fair play από Γκώνια

Ο νέος προπονητής της Επισκοπής, σχολίασε τα διαιτητικά λάθη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ματς στο οποίο η ομάδα του Έλληνα τεχνικού πήρε τη νίκη με 2-1.

Ο Τάκης Γκώνιας δεν μίλησε ωστόσο για τις φάσεις στις οποίες αδικήθηκε η ομάδα του, αλλά πρωτοτύπησε αναφέροντας τα λάθη της διαιτησίας που αδίκησαν τον αντίπαλο.

Μάλιστα το οφσάιντ στο οποίο αναφέρεται ο τεχνικός της Επισκοπής, σε βάρος των γηπεδούχων, είναι περίπτωση που μαθαίνει ο κάθε διαιτητής στα πρώτα βήματα της καριέρας του. Συγκεκριμένα η μπάλα επιστρέφεται από αντίπαλο στον επιθετικό του Κρουσώνα κι αυτός υποδεικνύεται σκανδαλωδώς σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό διαιτητή.

Δείτε το σχόλιο του Γκώνια και την εν λόγω φάση στο VIDEO που ακολουθεί:

 

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ