Δόξα Δράμας - Άρης 1-0 (VIDEO)

Με γκολ - "κεραυνό" του Κυριακίδη στο 70' η Δόξα Δράμας επικράτησε με 1-0 του Άρη στη Δράμα και τον υποχρέωσε στην τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, δεύτερη από τους "μαυραετούς".

Δόξα Δράμας - Άρης 1-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το LIVE STREAMING του αγώνα

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στη Δράμα, η οποία άγγιξε το 1-0 στο 11', όταν μετά από σέντρα του Κυριακίδη, ο Μουδούρογλου έστειλε με προβολή την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φυσέκη.

Μετά από ένα 20λεπτο χωρίς ιδιαίτερη επιθετική κίνηση, οι δύο ομάδες έχασαν από μία καλή στιγμή λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Πόι αρχικά να αστοχεί εξ επαφής σε κενή εστία και στη συνέχεια ο Φυσέκης να λέει όχι στον Μουδούρογλου σε τετ α τετ.

Η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς ξεκίνησε δυνατά και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Καράδαη να νικά τον Ν' Λουντούλου στο 55', διώχνοντας το πλασέ του σε κόρνερ. Οι "κίτρινοι" συνέχισαν να πολιορκούν την άμυνα της Δόξας, χωρίς ωστόσο να μπορούν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό που δεν κατάφερε ο Άρης το έκανε η Δόξα, η οποία κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 70', με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη, ο οποίος άφησε άγαλμα τον Φυσέκη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Άρη, ο οποίος πήρε μερικά μέτρα στο χορτάρι, αλλά οι γηπεδούχοι έκλειναν καλά τους χώρους, κρατώντας το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος, υποχρεώνοντας τους "κίτρινους" στην τρίτη ήττα τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας: Καράδαης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπαντζης (90' Τουνγκελίδης), Κυριακίδης (87' Παπαβασιλείου), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου, Στόικος, Αθανασιάδης (85' Δούμπλατζης).

Άρης: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι (69' Κωνσταντινίδης), Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος (54' Νάκας), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλογέρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK