Άγριο ξύλο στο ΟΦΗ - Ιάλυσος!

Σκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα στη φυσούνα του γηπέδου του ΟΦΗ μετά τη "λευκή ισοπαλία" με τον Ιαλυσό, όπου παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια! Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες.

Άγριο ξύλο στο ΟΦΗ - Ιάλυσος!

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 0-0 με τον Ιαλυσό, στον επεισοδιακό αγώνα του "Γεντί Κουλέ"! Τα νεύρα ήταν πολλά και από το ημίχρονο η κατάσταση μύριζε... μπαρούτι.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα όμως έλαβαν χώρα σκηνές απείρου κάλλους στη φυσούνα! Παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, με την κατάσταση να ξεφεύγει. Ο Γιώργος Κοκκίνης, παίκτης του Ιάλυσου, ανέβασε τις παρακάτω φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο facebook:

 

Ο Κοκκίνης έγραψε στον λογαριασμό του: "Έχουμε πολλά κιλά αρχ... Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Οι φωτογραφίες είναι μετά το τέλος του αγώνα στη φυσούνα".

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έχανε τ' άχαστα ο ΟΦΗ κι έμεινε στο μηδέν

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ