Κοντονής στο Λιονάκη: "Να μείνεις στην προεδρία"

Να παραμείνει στη θέση του προέδρου του Ηλυσιακού παρά την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή προέτρεψε τον Διονύση Λιονάκη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Υπουργείου

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής δέχτηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Ηλυσιακού κ. Διονύση Λιονάκη με αφορμή το απρόκλητο επεισόδιο εις βάρους του τελευταίου, στον αγώνα της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας των Ιλισίων και της Κηφισιάς.

Ο κ. Λιονάκης ενημέρωσε τον κ. Κοντονή για όσα έλαβαν χώρα στο Δημοτικό γήπεδο του Ζωγράφου. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Ηλυσιακού, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη σε κάθε φαινόμενο βίας, από όπου κι αν προέρχεται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά και ότι θα παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών για την εύρεση των δραστών.

Ο κ. Κοντονής ζήτησε από τον κ. Λιονάκη να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του στην προεδρία του Ηλυσιακού και να μην επιμείνει στην εξαγγελθείσα παραίτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οπαδοί του Ηλυσιακού ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο της ομάδας τους

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα