Οπαδοί του Ηλυσιακού επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο της ομάδας τους!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, από τους οπαδούς της ομάδας του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κηφισιά!

Οπαδοί του Ηλυσιακού επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τον πρόεδρο της ομάδας τους!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κηφισιά για την Γ' Εθνική στο δημοτικό γήπεδο του Ζωγράφου.

Πιο συγκεκριμένα, πριν τη λήξη του αγώνα και ενώ ο Ηλυσιακός έχανε με 2-1 (τελικό 3-1), οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να επιτεθούν σε παράγοντες της Κηφισιάς. Ο Λιονάκης προσπάθησε να τους σταματήσει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διένεξη και περίπου 10 άτομα να του επιτεθούν χτυπώντας όπου έβρισκαν!

Ο διαιτητής κ,. Αδαμόπουλος διέκοψε για μερικά λεπτά την αναμέτρησης και ο πρόεδρος του Ηλυσιακού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι. Το θετικό είναι ότι η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

"Η διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και οι επίσημα οργανωμένοι φίλαθλοι του Ηλυσιακού, καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά τα γεγονότα ωμής βίας και άνανδρης επίθεσης που δέχθηκε ο πρόεδρος κ.Λιονάκης από μεμονωμένα άτομα, που αναίτια και με περίεργα κίνητρα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα πόλωσης και να αναχαιτίσουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που γίνονται φέτος για την ποιοτική αναβάθμιση τόσο μέσα όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Το θέμα θα εξεταστεί διεξοδικά σε βάθος στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής και όλων των παραγόντων , όπου και θα αποφασιστούν περαιτέρω μέτρα. Οι υποκινητές αυτών των επεισοδίων αφού δεν έχουν το θάρρος και υην παλικαριά να εμφανιστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους θα βρεθούν και θα εξωστρακιστούν μέσω επίσημης έρευνας που έχει ήδη διαταχθεί. Όπου και αν κρύβονται! Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο και ελπίζουμε να παραμείνει σταθερά επικεφαλής της σοβαροτατης προσπάθειας που έχει αρχίσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK