Γεωργίου: "Τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κηφισιά"

Με συνέντευξή του στην "Ώρα των Σπορ", το εφετινό μεταγραφικό "μπαμ" της Γ' Εθνικής, ο Γιώργος Γεωργίου της Κηφισιάς, μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο σταθμό της καριέρας του, τις πρώτες εντυπώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στα νέα παιδιά της ομάδας.

Γεωργίου: "Τις καλύτερες εντυπώσεις από την Κηφισιά"

Ο 35χρονος πρώην άσος του Παναιτωλικού , της Λαμίας , της Κέρκυρας , του Ατρομήτου , της Ανόρθωσης , του ΟΦΗ , του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα Σμύρνης παραχώρησε συνέντευξη στην "Ώρα των Σπορ" όπου αναφέρθηκε στους λόγους που απάντησε θετικά στην ομάδα των βορείων προαστίων και τις πρώτες του εντυπώσεις από το σύλλογο.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Ποιοι ήταν οι λόγοι που επέλεξες την Κηφισιά;

Έκανα μια κουβέντα με τον πρόεδρο και ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή κατάφερε να με κερδίσει με τη συμπεριφορά του. Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο στο χώρο του ποδοσφαίρου που αγαπάει αυτό που κάνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παράλληλα, το γεγονός ότι η ομάδα έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στην Football League έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Όπως έχω διαπιστώσει πρόκειται για μια ομάδα υγιής η οποία διαθέτει ανθρώπους που σέβονται τους ποδοσφαιριστές και τους εκτιμούν. Όλα αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου και θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή.

- Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις που έχεις αποκομίσει από τη νέα σου ομάδα;

Οι εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τον προπονητή κατάλαβα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που δουλεύει και προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού στους ποδοσφαιριστές . Έχει πολύ καλή προσέγγιση και αυτό είναι πολύ θετικό για έναν ποδοσφαιριστή. Θεωρώ ότι η εμπειρία που διαθέτουμε ορισμένοι παίκτες αλλά και η διάθεση που δείχνουν τα νέα παιδιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο όσον αφορά την πορεία μας αλλά και την επίτευξη των στόχων μας. Υπάρχει αισιοδοξία απ' όλους στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, δηλαδή να πηγαίνει να εργαστεί και να έχει διάθεση. Παράλληλα, σε αυτό το μικρό διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει οικογενειακό κλίμα και τα παλιά παιδιά αγκαλιάζουν τους νέους από την πρώτη στιγμή. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και καλοί χαρακτήρες και από την εμπειρία που διαθέτω στο ποδόσφαιρο γνωρίζω πως λειτουργεί μια ομάδα εσωτερικά. Η Κηφισιά βρίσκεται σε καλό δρόμο και προσωπικά μέχρι στιγμής έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.

- Ποιες ήταν οι απόψεις που συγκέντρωσες τη στιγμή που δέχθηκες την κρούση από την Κηφισιά;

Ήταν καλές και αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν άκουσα κάποιον να πει κακό λόγο για το σύλλογο αλλά και για τα πρόσωπα που τον απαρτίζουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι όπως γνωρίζετε το ποδόσφαιρο είναι μικρόκοσμος και το παραμικρό που γίνεται έχει μαθευτεί πολύ γρήγορα.

- Υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστείτε σε άλλη κατηγορία;

Έχουμε μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και υπάρχουν πιθανότητες να παίξουμε στην Football League. Παρόλα αυτά ακόμη και εάν συμμετάσχουμε στην Γ' Εθνική θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν. Θεωρώ ότι υπάρχει η ικανότητα και η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

- Ποια θα είναι τα συναισθήματα σου σε περίπτωση που βρεθείς αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ;

Το έχω τονίσει ξανά στο παρελθόν ότι ο ΟΦΗ είναι μια από τις ομάδες που αγαπώ και αυτό δεν αλλάζει. Το ξέρουν καλά άπαντες στη συγκεκριμένη ομάδα, όμως το ποδόσφαιρο έτσι είναι διαμορφωμένο. Έχω αγωνιστεί και κατά το παρελθόν με τον ΟΦΗ αντίπαλος. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα και θα είμαστε αντίπαλοι για 90'. Από εκεί και πέρα, θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα που βρίσκομαι να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

- Τι έχεις να προτρέψεις τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα;

Νομίζω ότι είναι θέμα διάθεσης και δουλειάς. Άλλωστε ταλέντο υπάρχει και όταν μπουν στη διαδικασία να βάλουν κάτω το κεφάλι και να δουλέψουν νομίζω ότι θα κερδίσουν πράγματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να είναι σωστοί σαν άνθρωποι και να δουλέψουν σκληρά. Διότι μόνο έτσι θα ανταμειφθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK