Τέλος ο Γιαννακόπουλος από την Κηφισιά

Παρελθόν από τον πάγκο της Κηφισιάς αποτελεί ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Η διοίκηση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας, λίγες ώρες μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό (0-1).

Τέλος ο Γιαννακόπουλος από την Κηφισιά

Παρελθόν από τον πάγκο της Κηφισιάς αποτελεί ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο 42χρονος προπονητής έλυσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, λίγες ώρες μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό (0-1).

Η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Κηφισιάς αναφέρει τα εξής:

"Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Γιαννακόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την παρουσία του στον σύλλογο μας τους τελευταίους μήνες καθώς πρόκειται για μια σπουδαία προσωπικότητα και κόσμημα για την κατηγορία. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δίδαξε ήθος, πέρασε στην ομάδα μας κάποια καινούρια πράγματα και μάθαμε όλοι από αυτόν.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και η λύση της συνεργασίας είναι για το καλό της ομάδας ώστε να υποστεί ένα ηλεκτροσόκ ένοψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο για την προσφορά του, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK