Ξέσπασε ο πατέρας του 46χρονου (VIDEO)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε ο πατέρας του 46χρονου οπαδού που τραυματίστηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ηρόδοτος - Εθνικός για το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής. "Μην περιμένετε το οτιδήποτε από τους αρμόδιους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ξέσπασε ο πατέρας του 46χρονου (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο 401, με τον πατέρα του να ξεσπά για τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Αλικαρνασσό.

"Ας ελπίσουμε ότι αυτό το γεγονός θα σημάνει κάτι κυρίως στην κοινωνία. Γιατί από τους αρμοδίους μην περιμένετε το οτιδήποτε. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως στο γήπεδο πηγαίνουμε για να διασκεδάσουμε κι όχι να σκοτωθούμε. Δεν αξίζει για ένα πρωτάθλημα να χαθεί η ζωής ενός νέου ανθρώπου. Σαν οικογένεια έχουμε ιστορία με τον Εθνικό. Είχαμε αγωνιστεί τόσο εγώ όσο και οι γιοι μου στον Εθνικό ενώ τώρα ασχολούμαστε με τα διοικητικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πήγαμε ν’ αντιμετωπίσουμε τανκς. Πήγαμε να χαρούμε", ήταν οι δηλώσεις του πατέρα του 46χρονου. Δείτε το VIDEO στο οποίο μιλούν ακόμη οι οι Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης, και Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Διαβάστε ακόμη:

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους τρεις συλληφθέντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK