Στη Football League ο ΟΦΗ

Με γκολ του Πόποβιτς στο 22', ο ΟΦΗ επικράτησε του Φωστήρα με 1-0 στο "Γεντί Κουλέ" και εξασφάλισε την άνοδο στη Football League.

Στη Football League ο ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο δρόμο για την επιστροφή στη Super League o ΟΦΗ! Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 του Φωστήρα στο "Γεντί Κουλέ" με γκολ του Πόποβιτς στο 22' και εξασφάλισαν την άνοδό τους στη Football League.

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 22ο λεπτό. Ο Χαντί εκτέλεσε το φάουλ, ο Ραπτάκης έκανε το γύρισμα και ο Πόποβιτς από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 49' ο Φωστήρας έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Χαλκιά και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Νιόπλια διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους και κατάφεραν να φτάσουν σε μια... επαγγελματική νίκη που τους χάρισε και την άνοδο στη Football League.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Περογαμβράκης (74' Φαμπίνιο), Φραγκουλάκης (80' Γκούμας), Πόποβιτς (90' Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.

Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μάναλης (16' Καλημέρης), Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματσίδης (46' Στάμος), Κόπελας, Όγκμποε, Καϊμακούδης (61' Ζαγοριανός), Ντάφλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK