ΕΠΙΚΟΣ διάλογος οπαδού-ποδοσφαιριστή: "Τριακόσια κιλά είσαι, ρε μ@@@@α, για μπάλα είσαι βρε κτήνος;"

Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του Πιερικού και του Πυράσου Νέας Αγχιάλου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έλαβε χώρα ένας επικός διάλογος μεταξύ ενός οπαδού των γηπεδούχων και ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας. Δείτε το VIDEO.

ΕΠΙΚΟΣ διάλογος οπαδού-ποδοσφαιριστή: "Τριακόσια κιλά είσαι, ρε μ@@@@α, για μπάλα είσαι βρε κτήνος;"

Ένα ξεκαρδιστικό, αλλά παράλληλα μοναδικό στιγμιότυπο συνέβη στην αναμέτρηση της Γ' Εθνικής μεταξύ του Πιερικού και του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, με πρωταγωνιστές έναν οπαδό των γηπεδούχων και έναν ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας. Όλα άρχισαν όταν ο παίκτη του Πυράσου έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα.

Το σφύριγμα προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του Πιερικού, οι οποίοι άρχισαν να "στολίζουν" τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

"Ε, ρε, κτήνος, σήκω πάνω βρε ζώο, μ@@@, τριακόσια κιλά είσαι, ρε μ@@@, για μπάλα είσαι βρε κτήνος; Δεν μπορείς να στρίψεις βρε μ@@@@α ζώο, ε, ζώο, γ@@ω το χωριό σου, γ@@ω, β@@@α, γι' αυτό σε βάζουν και παίζεις μπάλα, δεν έχετε άλλους, μ@@@, τριακόσια κιλά, άσε να παίξει κανένα νέο παιδί, βρε μ@@@@α, ζώο, ε, ζώο" για να πάρει την πληρωμένη απάντηση -που θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία- του αρχηγού, που άκουγε τόση ώρα απαθής, "αφού δεν μπορούν να περάσουν οι δικοί σου, θα παίζω εγώ μια ζωή!!!", με την ανταπάντηση "μ@@@, θα σε βάλουν να πετάς την μπάλα για να κάνεις πλάγια, α, σ@@@κεφτέ"!

Δείτε το στιγμιότυπο στο 5:24:

Το συγκεκριμένο συμβάν θύμισε την περίφημη σκηνή από την ταινία "Πολυτεχνικής κι Ερημοσπίτης" με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο...

Πηγή: Metrosport.gr

Πηγή VIDEO: Metrosport.gr

Τα καλύτερα του Contra.gr

Σχόλιο Σωτήρης Γεωργίου: Υπόθεση Σλούκας: Χαμένοι και οι δύο!

Poll: Φτιάξε τον Ολυμπιακό του 2016-17

10 αθλητές που από το μηδέν έφτασαν στην κορυφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK