"Έσκισε τα δίχτυα" ο παπάς στον αγιασμό του Παναργειακού

Ο αγιασμός στον Παναργειακό ενόψει της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής δεν ήταν σαν όλους τους άλλους. Η μάλλον ο πάτερ που τέλεσε τον αγιασμό δεν ήταν σαν όλους τους άλλους. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκινά αυτή την Κυριακή (27/9) και λίγα 24ωρα πριν ο Παναργειακός τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό πριν από την πρώτη σέντρα της σεζόν.

Ωστόσο, ο αγιασμός αυτός δεν ήταν σαν όλους τους άλλους, καθώς εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο πάτερ Βασίλειος που έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Πρώτα έκανε τον αγιασμό...

 

Και μετά το 'ριξε στην μπάλα...

Δείτε το VIDEO:

 

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα