Τρομερό σκηνικό από διαιτητή για ένα 500ευρω!

Ένα χαρτονόμισμα των 500ευρώ δημιούργησε μεγάλο θέμα στον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ Κρουσώνα και του Ιωνικού. Διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη.

Τρομερό σκηνικό από διαιτητή για ένα 500ευρω!

Λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα το παιχνίδι του ΠΑΟ Κρουσώνα με τον Ιωνικό κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να πληρώσουν τα χρήματα της διαιτησίας (περίπου 800 ευρώ), χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων χαρτονομισμάτων και ένα 500ευρω!

Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα ωστόσο φάνηκε να μην αρέσει στον διαιτητή, Μελέτιο Γιουματζίδη, ο οποίος κατά την αποχώρησή του ζήτησε από τους γηπεδούχους να το αλλάξουν! Φέρεται μάλιστα να δήλωσε πως: "Αλλάξτε το αλλιώς δεν φεύγω από εδώ!".

Τελικά για καλό όλων, βρέθηκαν δέκα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και το θέμα λύθηκε.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ