Στο 401 ο άτυχος 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού

Με αεροσκάφος τύπου C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο 401 ο φίλαθλος του Εθνικού που βρίσκεται σε κώμα μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν στην Κρήτη σε αγώνα κόντρα στον Ηρόδοτο.

Στο 401 ο άτυχος 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού
INTIME SPORTS

Η αεροδιακομιδή έγινε λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο άτυχος 47χρονος υπέστη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, πιθανότατα από ρήξη ανευρύσματος, έχοντας πέσει θύμα ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που στιγμάτισαν την αναμέτρηση της Γ' Εθνικής στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου.

Αρχικά διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου της κρητικής πόλης και τη Δευτέρα μεταφέρθηκε στην Αθήνα, για αναλυτικές εξετάσεις που θα καταδείξουν τα ακριβή αίτια της κατάρρευσής του.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για έναν 37χρονο, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι.

Για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί τρία άτομα ηλικίας 22, 24 και 27 ετών που οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Το πρωινό ιατρικό ανακοινωθέν από το "Βενιζέλειο"

"Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και προγραμματίζεται η αεροδιακομιδή του σήμερα και μάλιστα εντός λίγης ώρας σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος μεταφέρθηκε εχτές 14/9/2014 και ώρα 17:10 με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε βαριά γενική κατάσταση στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο». Δια του αξονικού τομογράφου διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις προέρχονται από τους Ιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που έχουν εξετάσει τον πάσχοντα, οι οποίοι επίσης βεβαιώνουν τη μη ύπαρξη εμφανών σωματικών κακώσεων. Εξάλλου σήμερα το πρωί έλαβε εντολή Ιατροδικαστής που εξέτασε τον ασθενή και αναμένεται Ιατροδικαστική Έκθεση".

Διαβάστε ακόμη

"Ο διαιτητής ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι"

"Μέσα σε τόσο κόσμο πάντα υπάρχουν κάποιοι με μυαλά πάνω από το κεφάλι"

Ηρόδοτος: "Αστυνομία, κάμερες και νομικές διαδικασίες"

Η ανακοίνωση του "Βενιζέλειου" για τον άτυχο οπαδό, όλο το ρεπορτάζ

ΕΠΟ: "Θλίψη και αποτροπιασμός"

Εθνικός: "Ντρεπόμαστε. Το μυαλό μας στο φίλαθλο..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK