Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του φίλου του Εθνικού

Πολιτεία, αθλητικοί φορείς και σύλλογοι εκφράζουν μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων τα συλλυπητήριά τους για τον άδικο χαμό του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, θύμα επεισοδίων στην Κρήτη, στον αγώνα με τον Ηρόδοτο.

Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του φίλου του Εθνικού
INTIME SPORTS

Ανδριανός: "Ανεγκέφαλοι, εγκληματίες, ψυχοπαθείς"

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ένας νέος άνθρωπος, αφού χαροπάλευε για δύο εβδομάδες, έχασε σήμερα τη ζωή του επειδή πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα. Ο θάνατος του Κώστα Κατσούλη πρέπει να είναι ο τελευταίος στη μακρά σειρά της βίας που ανεγκέφαλοι, εγκληματίες ή ψυχοπαθείς, εισάγουν ακόμη και σε αγώνες της Γ’ Εθνικής, σε αγώνες χάντμπολ ή γυναικείου βόλεϊ, ή αγώνες μεταξύ ομάδων παίδων.

Οι κατηγορούμενοι για το θάνατο του εκλιπόντος έχουν προφυλακιστεί και πρόκειται να κριθούν από την Δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης εξετάζονται οι συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν τα επεισόδια στον αγώνα Ηροδότου – Εθνικού για να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

Η πολιτεία βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με τη βία σε όλες της τις εκφάνσεις - σε συνεργασία με όλους όσοι έμπρακτα συστρατεύονται σ’ αυτό το σκοπό, και έχοντας αμείλικτα απέναντι όσους με πράξεις και παραλείψεις τους την τρέφουν και τρέφονται από αυτή. Στους οικείους του εκλιπόντος εκφράζω τα συλλυπητήριά μου".

"Εγκληματική επίθεση από χούλιγκανς"

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί σε αγώνα κατά της βίας.

"Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη. Ο 46χρονος φίλαθλος έχασε τη μάχη για τη ζωή καθώς υπέκυψε στα τραύματά του μετά την εγκληματική επίθεση που είχε δεχθεί από χούλιγκανς ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, του Εθνικού, με τον Ηρόδοτο.

Η ΕΠΟ συλλυπείται την οικογένεια του άτυχου φιλάθλου κι εύχεται αυτός να είναι ο τελευταίος φόρος αίματος που πληρώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήρθε ο καιρός, η αθλητική οικογένεια της Ελλάδας (όλων των μελών της συμπεριλαμβανομένων) να δώσει ενωμένη τον αγώνα και για την πρόληψη και για την πάταξη των φαινομένων βίας σε ολόκληρη την Επικράτεια χωρίς εξαιρέσεις και μ' έναν μόνο στόχο: Ο φίλαθλος που ξεκινά για να παρακολουθήσει μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του μια αθλητική αναμέτρηση να επιστρέφει σώος κι ασφαλής εκεί απ' όπου ξεκίνησε: Στο σπίτι του!!

Περιθώρια χρόνου δεν υπάρχουν πλέον για κανέναν. Συστρατευμένοι πρέπει να πούμε άμεσα με πράξεις ένα μεγάλο ΌΧΙ στη βία".

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον φίλο του Εθνικού

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Κατσούλη δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον άδικο χαμό του φιλάθλου του Εθνικού. Συγκεκριμένα με μήνυμά της στο twitter, αναφέρει τα εξής: "Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κων.Κατσούλη και στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς για τον άδικο χαμό του".

Διαβάστε ακόμη

Τα θύματα της οπαδικής βίας στον ελληνικό αθλητισμό (VIDEOS)

Πέθανε ο τραυματίας φίλαθλος του Εθνικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK