To VIDEO με το fair play από τον Γιάννη Χλωρό

Δίδαξε ήθος ο ποδοσφαιριστής της Νέας Ιωνίας, Γιάννης Χλωρός στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηλυσιακό, όταν αστόχησε σε κενή επειδή ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν τραυματίας. Δείτε σε VIDEO την κίνηση του Έλληνα παίκτη.

To VIDEO με το fair play από τον Γιάννη Χλωρό

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Νέας Ιωνίας, Γιάννης Χλωρός στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Συγκεκριμένα, ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά με 1-0, εκείνος βρέθηκε προ κενής εστίας μετά από μπαλιά του Παναγιώτη Καραχάλιου, αλλά αστόχησε επίτηδες.

Ο λόγος; Το γεγονός πως ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρισκόταν στο έδαφος από τραυματισμό, κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο από τον παίκτη.

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού δήλωσε για την κίνηση του ποδοσφαιριστή: "Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν παίκτη που ομορφαίνει την κατηγορία μας όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό!

Το γιατί; Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακάς μας Σηφάκη, ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και ο Γιάννης, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, έριξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ! Μπράβο Γιάννη! Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια! Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίσεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς, αλλά και σε μεγαλύτερους".

Δείτε σε VIDEO την κίνηση του Έλληνα παίκτη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK