"Σπάει" καρδιές το μήνυμα ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου για το πρόβλημα υγείας του

Έκκληση βοήθειας απηύθυνε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, Λεωνίδας Κουτσούκης, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια. Διαβάστε το μήνυμά του.

"Σπάει" καρδιές το μήνυμα ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου για το πρόβλημα υγείας του

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης, ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου, πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Ο μόλις 21 ετών παίκτης πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του δεν επιτρέπει να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας του.

Με μήνυμά του, ο νεαρός Λεωνίδας απηύθυνε έκκληση βοήθειας για να βγει νικητής στον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

"Με λένε Λεωνίδα Κουτσούκη και είμαι 21 ετών .Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου ... Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία..Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ..

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γia αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA".

News 24/7

24MEDIA NETWORK