Στον αέρα τα κονδύλια για τα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες εγκρίθηκε με ελάχιστες τροποποιήσεις ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής που μεταξύ άλλων προβλέπει και τα κονδύλια για τα γήπεδα της ΑΕΚ (20εκ) και Παναθηναϊκού (7εκ) δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα κονδύλια θα παραμείνουν ως έχουν.

Στον αέρα τα κονδύλια για τα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Πρόθεση της αρχής της Περιφέρειας είναι να επανεξεταστούν όλες οι υποθέσεις που αφορούν τα συγκεκριμένα, πολύ μεγάλα ποσά, κάτι που άλλωστε αποτελούσε και προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού της Ρένας Δούρου.

Καλά πληροφορημένες πηγές της Περιφέρειας υποστήριζαν τη Δευτέρα ότι η έγκριση του προϋπολογισμού, άρα και των συγκεκριμένων κονδυλίων, ήταν μία καθαρά τυπική υπόθεση η οποία έπρεπε να έρθει εις πέρας για να τηρηθεί η τάξη.

Από εδώ και στο εξής, η Περιφερειακή αρχή έχει το δικαίωμα να προβεί σε εκ νέου τροποποιήσεις στον προϋπολογισμό αρκεί να υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κονδύλια για τα γήπεδα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θα περάσουν από κόσκινο με συνέπεια τις εξής δύο πιθανότητες: Είτε να μην δοθούν καθόλου είτε να περιοριστούν κατά πολύ.

Προτεραιότητα, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συνδυασμού της κ. Δούρου, είναι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και η αισθητή βελτίωση των υποδομών στην Αττική. Γι' αυτό άλλωστε η πρώτη τροποποίηση που έγινε στον προϋπολογισμό της απελθούσης αρχής αφορούσε το ποσό για τις κοινωνικές ομάδες των αναξιοπαθούντων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK