Γκολ ο Μαυρίας στο φιλικό με τον Πανιώνιο

Ισόπαλη 1-1 ήρθε η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο Κορωπί. Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα έδωσε ο Αναστασίου. Το γκολ για τους "πράσινους" ο Μαυρίας.

Γκολ ο Μαυρίας στο φιλικό με τον Πανιώνιο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κορωπί. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 χάρη σε γκολ των Μπακασέτα και Μαυρία.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε από τον Κοτσόλη και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτας, ενώ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με σουτ του Μαυρία ενώ και τα δυο γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα δεν είχαν παίξει τόσο πολύ ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου παρότι ήταν σε θέση να παίξουν τους Στιλ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Πέτριτς, Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Μπούρμπο, Πράνιτς,

Παναθηναϊκός:Κοτσόλης (Αναγνωστόπουλος), Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Στάικος), Νάνο (46’ Σπυρόπουλος), Μπούι (Σταματάκης), Μέντες, Δώνης, Ντίνας, Νίνης (Μπερίσα), Μαυρίας.

Πανιώνιος:Γιαννακόπουλος, Χάτζη, Παντίδος, Οικονομόπουλος, Ποζατζίδης, Μ. Γκέζος, Μπούζας, Μουζακίτης, Καθάριος, Μασούρας, Μπακασέτας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν ως αλλαγή οι: Καλογεράκης, Ιμπαγάσα, Π. Γκέζος, Χολέβας, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης και Γκίνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK